Haberler

Güzel oyuncu Selin Şekerci, babasını kaybetti!

Güncelleme:

Oyuncu Selin Şekerci, uzun yıllardır görmediği babasını kaybettiğini Instagram hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu. Şekerci'nin babası için düştüğü not ise takipçilerini duygulandırdı.

Babasını uzun yıllar görmediğini, 'Baba' demeyi dizi setinde öğrendiğini önceki yıllarda yaptığı bir röportajında dile getiren güzel oyuncu Selin Şekerci, bu kez babasını kaybetmenin acısını yaşıyor.

MESAJLA DİKKAT ÇEKTİ

Ünlü oyuncu Selin Şekerci baba acısını Instagram hesabından yaptığı paylaşım ile duyurdu. Babasının vefat ettiğini ve toprağa verdiklerini belirten oyuncu, yazdığı veda mesajıyla da dikkat çekti.

Güzel oyuncu Selin Şekerci, babasını kaybetti!

"HOŞÇAKAL BABA"

Geçtiğimiz günlerde sevgilisi Caner Cindoruk'tan ayrılan Şekerci baba acısını, "Hoşçakal baba! Bana kattığın her şey için çok teşekkür ederim. Hepsi için. Dönüp bakınca ne çok şey sayende oldu biliyor musun? Bilmiyorsun. Bil diye; sayende oyuncu oldum, çünkü herkes içimdekini görsün görsün de beni sevsin, sev istedim. Sayende güçlü bir kadın oldum bütün korkularımla baş edebilmeyi, tüm tokatlara hazırlıklı olmayı, yere düştüğümde yerden kalkmayı nasıl becereceğimi öğrendim. Öfkeyi, yerle bir etmeyi, ettikçe parçalananı ağlayarak izlediğimde öğrendim. Ve sana benzemekten korktuğum için bunlardan nasıl kurtulacağımı öğrendim. Sakinliği öğrendim. Nefretin aslında sevgiyle ne kadar güçlü bir bağı olduğunu öğrendim. Seni ararken her kız çocuğu gibi yanlış kapıları çalıp, eşiklerden geçip, o hanelerdeki bir kaç iyi adamdan aşkın aslında ne 'olmadığını' öğrendim. Ne olduğunu hala öğrenemedim ama. Ele avuca sığamadım çünkü, dokunmaya çekinip, gururdan kaçtığımdan. Çünkü çünküsünü sen daha iyi biliyorsun. O iki parmağında tuttuğun sigaradan arta kalan başparmağını çenene dayayıp gözlerini kısışını o yakışıklı ama mağrur bakışını hiç unutmadım, unutmayacağım. Bugün sana ilk defa gerçekten hoşçakal dedim. Gözlerini elimle kapadığımda, son suyunu sonsuzluğa uyuyan bedenine döktüğümde, toprağını attığımda seninle gerçekten vedalaşmayı öğrendim. Yıllardır yaptığımı sandığımı ama asla yapamadığımı.. Ve en önemlisi seni affetmeyi öğrendim. Huzurla uyu. Kontes Kızın" notuyla dile getirdi.

Güzel oyuncu Selin Şekerci, babasını kaybetti!

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Caner Cindoruk Selin Şekerci Instagram Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Real Sociedad Real Madrid maçı CANLI izle! 26 Nisan Arda Güler'in Real Madrid maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Arda Güler GOL izle! Real Sociedad – Real Madrid Arda Güler GOL izleme linki var mı? Süper Lig puan rekoru kaç? Süper Lig'de en çok puanı hangi takım aldı?
500

Yorumlar (15)

halo ağa:

yanlış değilsem uzun zamandır görmediği babası için diyo ölünce aklına gelmiş eminim çok özülmüştür ALLAH rahet etsin ama yaşamında yanında yokken öldüğünde özülme numarasına yatmak ben inanmadım

9
7
yanıtYanıtla
Fatma:

Ziya bey ve Emekli her ikinizede Ayrı ayrı teşekkür ederim.. Allah razı olsun...iyi ve içten dilekleriniz için...

yanıt3
yanıt0
ziyaa:

Allah rahmet eylesin. Keşke Anne Baba''larımızın kıymetini onlar hayattayken bilsek. Onların hakkı ödenmez.

15
0
yanıtYanıtla
MERVE:

Kendini bilmez salaklar üşüşmeden ben yorum yapayım, ölüm bu dalga geçilmez, kınanmaz. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun inşallah.

13
2
yanıtYanıtla
Fatma:

Uzun zamandır böylesine güzel bir veda mektubu okumamıştım.... agladim... keşke babanı sağ iken af etseydin.. sarılır birde onu dinler,kokusunu içine çekerdin.... Benim babamda öldü...onu ve kokusunu çok özlüyorum..kanserim....ama az kaldı,kavuşmamıza....o günü sabırsızlıkla bekliyorum...

11
0
yanıtYanıtla
ziyaa:

Allah acil şifalar versin Fatma hanım, Allah''tan ümit kesilmez, iyi olursunuz İNŞAALLAH. Baba''nıza da Allah rahmet eylesin, nur içinde yatsın başınız sağ olsun. Kalın sağlıcakla.

yanıt10
yanıt0
Emekli:

Fatma kardesim babanin mekani cennet olsun sizde allah acil sifalar dilerim saygilarimla

yanıt1
yanıt0
Sarı oda:

Bende kanserim, kimin ne zaman öleceğini kimse bilemez durumum çok kötü ama hep kalkıp hadi diyorum. Belki diyorum ya Allah diyorum. Umutsuzluğa asla müsaade etmiyorum. İnşallah iğleşir iz kardeşim

yanıt4
yanıt0
aa:

uzun sure gorme sımdı de duygu somurusu yap. olduk ten sonra ansan ne anmasan ne olur. yalakalarda bunu saşsaklıyor. sen kımsın ya babayı affedecen.

1
2
yanıtYanıtla
ker:

babasiyla gorursmemis neye yarar dünyanın en guzel en duygulu mettubunu yazsan neye yarar dunya bir yana ana baba bir yana babasiyla bir kere bile gorusmemis reklamdan mettupbyazmis klasik sozler ölen oldukten sonra neye yarar helallik bile almamis boşversene neyi yaasatirsan onu yasarsin gune ola devran done

1
2
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title