Haberler

Güncelleme - Isparta'da Trafik Kazası

Isparta'da yolcu otobüsü ile otomobilin çarpışması sonucu 1 kişi öldü, 40 kişi yaralandı.

Isparta'da yolcu otobüsü ile otomobilin çarpışması sonucu 1 kişi öldü, 40 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Hasan Balaman yönetimindeki 32 AK 879 plakalı otomobil, Isparta- Eğirdir karayolunun 10'uncu kilometresinde Ayhan Açıkgöz'ün kullandığı 42 UU 740 plakalı yolcu otobüsüyle çarpıştı.

Kazada, sürücü Balaman olay yerinde hayatını kaybederken, otobüs sürücüsü Açıkgöz ile 39 yolcu yaralandı.

Süleyman Demirel Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi ile Gülkent Devlet Hastanesine kaldırılan yaralılardan ikisinin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Öte yandan, yaşamını yitiren Balaman'ın 2004-2009 yılları arasında AK Parti'den Isparta Belediye Başkanlığı yaptığı öğrenildi.

Balaman'ın olay yerinde sinir krizi geçiren çocuklarını ise vatandaşlar sakinleştirmeye çalıştı.

Kaynak: AA / Güncel

Ayhan Açıkgöz Hasan Balaman Eğirdir Isparta 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? Lilak ne zaman işlem görecek? Hukuk Mesleklerine Giriş Sınavı ne zaman 2024? En az atama yapılacak branşlar! Öğretmen atamalarında en az hangi branşlar atanacak? Temmuz'da asgari ücrete zam var mı? 2024 Temmuz ayında asgari ücrete zam gelecek mi, artacak mı? 8 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 8 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım aday mı? Fenerbahçe başkanlığına Aziz Yıldırım aday olacak mı? 8 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 8 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 8 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title