Haberler

Zeytin Dalı Harekatı'na Destek

Çiftlikköy ilçesindeki muhtarlar tarafından Zeytin Dalı Harekatı'na destek olmak amacıyla başlatılan kampanya kapsamında kadınlarca örülen bin 100 atkı, bere, çorap ve eldiven, Mehmetçik için Afrin'e gönderildi.

Çiftlikköy ilçesindeki muhtarlar tarafından Zeytin Dalı Harekatı'na destek olmak amacıyla başlatılan kampanya kapsamında kadınlarca örülen bin 100 atkı, bere, çorap ve eldiven, Mehmetçik için Afrin'e gönderildi.

Çiftlikköy Kaymakamlığı ile Çiftlikköy Belediyesinin de desteklediği kampanyaya, ilçe halkı yoğun ilgi gösterdi. İlçedeki kadınlar 10 gün boyunca Zeytin Dalı Harekatı'nda görevli Mehmetçik için bin 100 atkı, bere, çorap ve eldiven ördü.

Kaymakamlık toplantı odasında kampanyaya destek verenlerle bir araya gelen Kaymakam Cengiz Karabulut, Afrin'deki Mehmetçiklere yönelik ilçede kampanya başlattıklarını belirterek, "Kadınlarımız el emeği, göz nuru atkı, bere, çorap ve eldivenleri kısa bir sürede örerek hazırladı. Hummalı bir çalışma gerçekleştiren tüm kadınlarımıza teşekkür ederim. Zeytin Dalı Harekatı'nda bulunan güvenlik güçlerimize başarıları, şehitlerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize acil şifalar diliyorum. Emeği geçen herkese şükranlarımı sunuyorum." dedi.

Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar da, "Allah ordumuzu ve Mehmetçiğimizi korusun. Allah ordumuzla milletimizle yürümeyi hepimize nasip etsin inşallah" diye konuştu.

Kampanyaya destek veren engelli Şehriban Uyanık da "Afrin'de bulunan Mehmetçiklerimizin üşümemeleri için 2 bere ve 2 atkı yaptım. İnşallah bir an önce zafere ereriz." dedei.

Kılıçköy Muhtarı Nedime Er ise "Afrin'deki askerlere köy ve mahalle muhtarları olarak kadınlarımız ile yaptığımız kaşkol ve bereleri Hatay Valiliğine teslim etmek üzere yola çıkıyoruz. Hayırlısı ile gidip askerlerimizin yanında olduğumuzu bildirecek, destek verdiğimizi söyleyip, halkımızın selamlarını ileteceğiz." ifadelerini kullandı.

Hazırlanan atkı, bere, çorap ve eldivenler kolilere koyulduktan sonra Hatay Valiliğine teslim edilmek üzere gönderildi.

Kaynak: AA / Güncel

Cengiz Karabulut Çiftlikköy Afrin Politika Güncel Haberler

title