Haberler

Zafer Yelen Trabzonspor Yolunda

Trabzonspor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Sadri Şener, Bundesliga Takımlarından Hansa Rostock'ta Forma Giyen Zafer Yelen Konusunda, Kulübüne Faks Yoluyla Bir Teklif Yaptıklarını, Akşam Saatlerinde Aldığı Bilgiye Göre Teklifin Kabul Edildiği Belirtti.

Trabzonspor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Sadri Şener, Bundesliga takımlarından Hansa Rostock'ta forma giyen Zafer Yelen konusunda, kulübüne faks yoluyla bir teklif yaptıklarını, akşam saatlerinde aldığı bilgiye göre teklifin kabul edildiği belirtti.

Şener, bordo-mavili takımın Gerede kampını ziyaretinde Trabzonspor'un transfer çalışmalarıyla ilgili olarak bilgi verdi. Sadri Şener, şunları söyledi:

''Zafer Yelen konusunda kulübüne faks yoluyla bir teklif yaptık. Akşam saatlerinde aldığım bilgiye göre teklifimizi kabul etmişler. Bundan sonra önemli bir detay yok. Bir başka konu ise Nijeryalı oyuncu Isaac Promise. Oyuncunun avukatı bize futbolcunun serbest kaldığını söyledi. Genel saymanımız Mahmut Aksu bu konularda oldukça tecrübeli. Hiçbir takımın sözleşmeli oyuncusunu kendilerine sormadan almamız ne kulübümüze nede benim şahsıma yakışır. Kendi avukatlarıyla ve Türkiye Futbol Federasyonu yetkilileriyle yaptığımız görüşmelerde oyuncunun bonservisinin elinde olduğu söylendi. Bunun üzerine Mahmut Bey devreye girdi ve anlaşma sağlanarak Ankara'da protokol imzalandı.''

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title