Haberler

Yırtık Ayakkabılı Madenci Babasına Yardım Yağdı

Güncelleme:

Ermenek'teki maden faciasında hayatını kaybeden 2 çocuk babası 39 yaşındaki Tezcan Gökçe'nin babası Recep Gökçe ve ailesine Türkiye'nin dört bir yanından yardım yağdı.

Karaman'ın Ermenek İlçesi'ndeki maden faciasında hayatını kaybedenlerden 2 çocuk babası 39 yaşındaki Tezcan Gökçe'nin cenaze namazında ayağında yırtık lastik ayakkabıyla saf tutmasıyla gündeme gelen 75 yaşındaki Recep Gökçe ve ailesine Türkiye'nin dört bir yanından yardım yağdı.

Ermenek İlçesi Kazancı Beldesi Gökçeler Mahallesi'nde 2 gün önce defnedilen oğlunun ve aynı mahallede oturan komşuları madenci Mehmet Tokat için verilecek olan taziye yemeğine katılan Recep Gökçe, hazırlıklara yardımcı oldu.



CEKETTEKİ DELİKLER

Kurulan çadırın yapılmasına yardım eden Recep Gökçe'nin yeni alınan lastik ayakkabıları giydiği görüldü. Yemek hazırlıklarından dolayı basın mensuplarıyla konuşmak istemeyen Recep Gökçe'nin üzerinde delikler bulunan ceketi de dikkat çekti.

Bu arada Ermenek İlçesi'ne bağlı Kazancı Beldesi'ne ait belediye ekipleri de yemeğin verileceği yol ve alana kum döktü. Taziye yemeğini ise yine mahalle imamlarının devreye girerek verildiği öğrenildi.



TELEFONUMUZ HİÇ SUSMADI

Maden faciasında hayatını kaybeden Tezcan Gökçe'nin ağabeyi Osman Gökçe babasının basında yırtık lastik ayakkabısıyla gündeme gelmesinin ardından Türkiye'nin dört bir yanından yardım için telefonlar aldıklarını söyledi. Yardım için kendilerine ulaşanlara teşekkür eden Osman Gökçe, şunları söyledi:

"Devletimize de milletimize de Allah razı olsun. Maddi ve manevi yönden birçok yardım geldi. Telefonumuz hiç susmadı. Yardım etsinler ya da etmesinler aradıkları için teşekkür ediyorum. Kıyafet ve ayakkabıdan çok maddi olarak yardımlar geldi. Anne ve babamın dişlerinin de yapılması için bazı doktorlar devreye girmişler. Bu konuda direk bana bir müracaat gelmedi ama sonra anne ve babamın dişlerini de yaptıracağız."



ARTIK AYAKKABIYI KONUŞMAK İSTEMİYORUZ

Babası Recep Aktaş'ın yırtık lastik ayakkabısı ile gündeme geldiğinin hatırlatılması üzerine oğlu Osman Gökçe, "Bu konuyu çok konuşmak istemiyoruz. Çok rahatsız oluyoruz. Babama ayakkabı almak için birçok kişi telefonla bana ulaştı. Milletimizden Allah razı olsun. Çok anlayış gösterdiler ve yardımcı oldular" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kazancı Beldesi Recep Gökçe Türkiye Ermenek Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (60)

MEEE:

ÇOK ŞÜKÜR ŞU AN 900 TL KAZANIYOK DAHA ÖNCE 400 TL İYDİ ALLAH RAZI OLSUN HÜKÜMETİMİZDEN BANA NE KİM YOLSUZLUK YAPIYOSA YAPSIN HELALİ HOŞ OLSUN HAVALİMANI KÖPRÜ MİLYARLAR GÖTÜRSÜNLER BENDEN BETERİ VAR MEEE DİLENCİLERİ DE GÖRÜYORUM ÇOK ŞÜKÜR HAMDOLSUN MEEEE YERİN ALTINDA ÇALIŞIYORUM NE GÜZEL SEÇİMLER NE ZAMAN MEE GİDİP OY VERCEM

20
14
yanıtYanıtla
simitci dayi:

YIRTIK AYAKKABILI RECEP AMCA, , AKP, NIN GERCEK YÜZÜ, NÜN GÖRÜNEN BIR TARAFIDIR. . .

26
5
yanıtYanıtla
sademobilWeb@haberler.com:

Bu fakir insanlar niye daga cikmiyo .ezilen kurt halki diyenler.

25
3
yanıtYanıtla
ekol:

1-Kur''an da da yazıyor, gerçek ihtiyacı olan istemez, işte onları bulun ve yardım edin. 2-Gidin köylere daha nice binlerce milyonlarca insan var. Bu sadece biri.

25
1
yanıtYanıtla
şivan:

türk milleti böyledir yolda onca ayakkabısız garip guraba görür tık yok medyaya yansıyıp medyatik oldumu aman allahım yardımlar şelale ulan hayatınız yırtık ayakkabı ilkmi gördünüz

17
9
yanıtYanıtla
S.B.:

İNSANLIĞIMIZDAN UTANIYORUM. . . . . . . . . . . . . . . !!!

24
0
yanıtYanıtla
yalan yok:

yeni değil Anadolu insanı yıllardır böyle yoksul yaşar. vatanına ve milletine asla ihanette bulunmaz, vatan savunması dendinmi en önde bulunurlar. ihtiyaç sahibine kaymakamlık kömür ve gıda yardımında bulununca recep amca gibi ihtiyaç sahiplerinin adı makarnacı ve kömürcüye çıkıyor. recep amca gibi binlercesi var yarın unuturuz recep amcayı tıpkı binlerce ihtiyaç sahibini bugün görmediğmiz gibi. yarın aşağılarız recep amcayı tıpkı bugün ihtiyaç sahibini aşagıladıgmız gibi.

19
5
yanıtYanıtla
ben denizMobil-ANDROID:

izzetli fakir adam kimseden birsey istemiyorum dedi..

23
0
yanıtYanıtla
Şervan cekdar Mobil-IOS:

Bir memlekette karirilyonlar ak saraylara harcanirsa ermenek maden ocagi coker 18 can can verir ve isci babasi lastik ayakkabisi elbette yirtik olur Adalet ve kalkinma partisi bakanlari triliyonlari ayakkabi kutularina saklarsa hal bu olur Bu millet koyun koyun yuzde elli fakir yuzde elli zengin daha cok yirtik gobekler sirtlar bacak gorecegiz

21
1
yanıtYanıtla
Köylü:

beyaz türkler anadolu insanını siyaset malzemesi yapıp hükümete cakmak icin algıyı güzel yapar ama anadolunun köylerinde özellikle karadenizin tüm köylerinde kendi köyümde bile kara lastik giyilir agacta kaymaz tarlada kaymadıgı icin tercih edilir. Ülkenin her köyünde yırtık lastikli bir insana rastlarsınız ama siz chp zihniyeti yıllardır köylüye tepeden baktıgınız icin bilmiyorsunuz böyle insanları yazık adamın onuruyla oynuyorsunuz rahat bırakın adamı pis siyasetinize alet etmeyin artık yeter.

15
6
yanıtYanıtla
Tüm 60 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title