Haberler

(Yeniden)besi Çiftliğine Silahlı Baskın; 3 Ölü

Haber-Kamera: Ahmet ÖZER -GAZİANTEP-DHA)GAZİANTEP'te, hırsızlık ihbarı üzerine besi çiftliğine giden jandarma, kimliği belirsiz kişilerce tabancayla vurulmuş yaşları 15 ile 19 arasında değişen biri üvey 3 kardeşi kanlar içerisinde buldu.

Haber-Kamera: Ahmet ÖZER -GAZİANTEP-DHA)GAZİANTEP'te, hırsızlık ihbarı üzerine besi çiftliğine giden jandarma, kimliği belirsiz kişilerce tabancayla vurulmuş yaşları 15 ile 19 arasında değişen biri üvey 3 kardeşi kanlar içerisinde buldu. Tabancayla vurulan ve 2'si olay yerinde, 1'i ise hastanede ölen kardeşlerin kim ya da kimler tarafından öldürüldüğü araştırılıyor. Olay, dün gece geç saatlerde merkez Şehitkamil İlçesi'ne bağlı Tokdemir Mahallesi'nde meydana geldi. Mahalledeki bir besi çiftliğine gelen kimliği belirsiz kişi veya kişiler, belirlenemeyen nedenle burada çalışan Mervan Aslan (19) ile Süleyman Aslan (16) ve üvey kardeşleri Ali Çelik'e (15) ateş edip kaçtı.

JANDARMAYA 'HIRSIZLIK İHBARI' YAPILMIŞ

Öte yandan, 3 kardeşin vurulduğu olayın ardından jandarma ihbar hattını arayan bir kişi, besi çiftliğinde hırsızlık olduğunu söyledi. İhbar üzerine sevk edilen jandarma ekipleri, çiftlikte 3 kardeşi kanlar içerisinde buldu. Yapılan incelemede, kurşunlara hedef olan Süleyman Aslan ve Ali Çelik'in öldüğü belirlenirken, ağır yaralı olan Mervan Aslan ise götürüldüğü Şehitkamil Devlet Hastanesi'nde kurtarılamadı. Çiftlikte inceleme yapıp bölgede bulunanların ifadelerini alan jandarma, şüpheli veya şüphelilerin kimliklerinin belirlenerek yakalanması için çalışma başlattı. Çiftlikte inceleme sırasında hırsızlığa yönelik bir ize de rastlanmadı. Ölen aslen Mardinli olduğu belirlenen 3 kardeşin cesedi ise otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu morguna konuldu. 3 kardeşin yakınları da sabah saatlerinden itibaren otopsi merkezine gelerek gözyaşı döktü.

BABA: OĞULLARIMIN KATİLLERİNİ BULUN

Çiftlikte herhangi bir hırsızlık olmadığını saptayan jandarma, ihbarda bulunan kişinin bulunması için çalışmasını sürdürürken, Ali Çelik, Süleyman ve Mervan Aslan'ın babası Abdulgani Çelik, çocuklarının katillerinin bulunmasını isteyerek, şöyle konuştu: "Devletten rica ediyorum. 3 gencim gitti. 3'ünün de kimseye zararı yoktu. Ben bu çocuklarımın katilinin bulunmasını istiyorum. Devletten rica ediyorum. 2'si lisede okuyordu. Ben garibanım. Oğlum da çiftlikte çalışıyordu. 2-3 haftada bir yanına gidiyordum. Bu akşam başımıza böyle bir olay geldi. Olayı hastanede öğrendim. Hayatını kaybeden oğlumun patronu yanıma bile gelmedi. Çocuklarımı okutmak için gece bekçisi olarak çalışıyorum. Sabah beraber kahvaltı yaptık, sonra 2 oğlum ağabeyini ziyarete gitti ama geri gelmediler. Çocuklarımın canına kıydılar. "Ölen 3 gencin cenazelerinin yapılan otopsinin ardından defnedilmek üzere Mardin'in Ömerli ilçesi Harmankaya Köyü'ne götürüldü.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Süleyman Aslan Şehitkamil Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
title