Haberler

Yeni Başbakan Binali Yıldırım'ın Eşiyle İlgili Bilinmeyen Anısı

Güncelleme:

AK Parti'nin yeni Başbakan adayı olan Binali Yıldırım'ın eşi Semiha Yıldırım'la ilgili anlattığı anı büyük ses getirmişti.

Erzincan Refahiye doğumlu olan Semiha YILDIRIM, ilk ve orta öğrenimini tamamladıktan sonra hep hayalini kurduğu öğretmen okulunu kazandı ve 1972 yılında öğretmenlik mesleğine Refahiye / Yurtbaşı Köyü İlkokulu'nda başladı.

EŞİ HAYIR İŞLERİYLE UĞRAŞIYOR

Semiha Yıldırım, 1993 yılında emekliye ayrılarak, hayır işleriyle uğraşmaya başladı. Semiha Yıldırım'ın desteğiyle yapılan ve MEB'e bağışlanan kendi adında İstanbul Çekmeköy'de bir ilkokul bulunuyor.

SEÇİM KAMPANYASINDA YANINDAN AYIRMADI

Semiha Yıldırım, eşi Binali Yıldırım'ın aktif siyasete atılmasının ardından da seçim çalışmalarında sık sık görüntülendi. Semiha Yıldırım, eşi Binali Yıldırım'ın 2014 yerel seçimlerinde İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı döneminde seçim kampanyasında eşinin yanından ayrılmadı.


ANLATTIĞI ANI HALA AKILLARDA

Binali Yıldırım'ın adının yeni başbakan olarak anılması sonrası ise Semiha Yıldırım'ın hayatı merak edilmeye başlandı. En çok konuşulan ise Binali Yıldırım'ın yıllar önce eşiyle ilgili anlattığı bir anıydı.

İşte Binali Yıldırım'ın 2012 yılında Ankara'da öğretmenler günü etkinliğinde eşi Semiha Yıldırım ile ilgili anlattığı o anısının detayları...

"Eşim öğretmendi. Bir gün bizim çocuklar hastalanınca eşim kaldı. Bana, 'bari çocuklar öğretmensiz kalmasın' diye beni okula gönderdi. İlkokul 1. sınıftı, girdim, uğultudan durulmuyor. Çocuklar beni yok farz ediyor. Ne yapacağımı şaşırdım. Sus demem kar etmiyor.


"SEN ÇOCUKLARA NE YAPTIN?"

İlkokul 1. sınıftı, girdim, uğultudan durulmuyor. Çocuklar beni yok farz ediyor. Ne yapacağımı şaşırdım. Sus demem kar etmiyor. Baktım olacak gibi değil, sesim çıktığı kadar bağırıp tahtaya vurdum. Sesleri çıt diye kesildi. Akşam eşim sordu, 'Sen çocuklara ne yaptın?' diye...

"BİR DAHA OKULA GELMESİN"

Meğer müdür, eşime, 'Hoca hanım, tek dersler boş geçsin de eşin bir daha okula gelmesin' demiş."


Kaynak: Haberler.com / Güncel

Semiha Yıldırım Binali Yıldırım Refahiye Erzincan Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (34)

EMRE:

EŞE BAK ÇAY DEMLE ))))))))))))))

83
36
yanıtYanıtla
de hele emre:

Başbakan eşe göre seçilseydi sen mi başbakan olurdun Emre. . .

yanıt8
yanıt4
CAVCAV:

BİRDE CUMHURBAŞKANIN DAMADINI KOYACAK DİYE YIRTINDINIZ. HADİ ALIN SİZE KİMMİŞ. İŞİNİZ GÜCÜNÜZ PROKOVASYON. İFTİRA. KARIŞTIRMAK.

36
36
yanıtYanıtla
CAVCAV:

LA ŞENOL KİMİ BAKAN YAPTI. NE DİYON. SAZIN TELİ NE SÖYLER, SAYIN TAYYİP ERDOĞAN DÜŞMANLIĞI KANINIZI BOZMUŞ. Bİ SİLKELENİN Bİ KENDİNİZE GELİN. DÖRT BİR YANDAN RUS LAR BİLE SİZİN KONUŞTUKLARINIZI SÖYLÜYOR. BU HAİNLİK BU NEFRET NİYE HEPİMİZ BU ÜLKEDE YAŞIYACAĞIZ BAŞKA ÜLKE YOOOOOOOOOOOOOOOOOK.

yanıt15
yanıt10
CAVCAV:

LA ŞENOL O MAKARNAYI YEMEDİYSEM. SENİN BOĞAZINA KAÇSINMI.

yanıt13
yanıt3
kürt genci:

allah rızası için tipe bak bunlar insanlıktan çıkmış ya

25
46
yanıtYanıtla
ŞU FOTOĞRAF......:

Cin Ali Bey''i tanıdım da, yanındaki erkek kim ?. . . . Cin Ali''nin yanındaki erkek, başını niye örtmüş ? . . . .

15
23
yanıtYanıtla
VATANDAŞ:

NE KADARDA RUHU ÇİRKİNSİNİZ

yanıt7
yanıt1
HAK:

vatana millete hayırlı olsun inşaallah

26
10
yanıtYanıtla
Asker:

Herkese Gecmis Olsun Sanirim Bundan sonra AKP Oylari düsmeye baslar Golum Gibi basbakan Secilmis

27
8
yanıtYanıtla
Tüm 34 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title