Haberler

Huzurevi sakinleri 2,5 yıl aradan sonra ilk misafirlerini ağırladı

Güncelleme:

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında ziyaretçi almayan Yalova'daki huzurevleri, Ramazan Bayramı dolayısıyla 2,5 yıl aranın ardından ilk misafirlerini kabul etti.

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında ziyaretçi almayan Yalova'daki huzurevleri, Ramazan Bayramı dolayısıyla 2,5 yıl aranın ardından ilk misafirlerini kabul etti.

Yalova Valisi Muammer Erol, AK Parti Yalova Milletvekilleri Meliha Akyol ve Ahmet Büyükgümüş, Memleket Partisi Yalova Milletvekili Özcan Özel ve protokol üyeleri, Paşakent Mahallesi'nde bulunan Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı Paşakent Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezine gitti.

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Arif Laçin tarafından karşılanan Vali Erol ve beraberindekiler, Kovid-19 tedbirleri kapsamında uzun süredir misafir ağırlayamayan merkezde barınan huzurevi sakinleriyle sohbet etti.

Merkezde barınanlardan Hakkı Saygı, bayramların insanları yakınlaştırıp birleştirdiğini söyledi.

Büyüklerin özellikle bayramlarda unutulmaması gerektiğinin altını çizen Saygı, "Küçükler de büyüyecek yaşlanacaklar. Devlet erkanı gelerek bizi ziyaret ettiler. Bizim bayramımızı kutladılar. Onlara şükranlarımızı arz ederiz. Herkesin bayramı kutlu olsun." ifadelerini kullandı.

Huzurevi sakinlerinden Ahmet Yalçın da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Daha sonra Yalova Belediyesi İtfaiye Müdürlüğündeki personelle bayramlaşan Vali Erol ve beraberindekiler, İsmetpaşa Mahallesi'ndeki Yalova Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi ve Anadolu Kalkınma Vakfı Çocuk Evleri Sitesi'nde kalan çocuk ve yaşlılarla, İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı sosyal tesislerde emniyet mensuplarıyla da bayramlaştı.

Ziyaretlerde Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk, Garnizon Komutanı Tuğamiral Neslim Eski, İl Emniyet Müdürü Göksel Topaloğlu, İl Jandarma Komutanı Mustafa Bakçepınar ve diğer ilgililer de hazır bulundu.

Kaynak: AA / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title