Haberler

Will Smith: Kur'an-ı Kerim'in tamamını okudum, yanlış anlaşılmaya yer bırakmıyor

Güncelleme:

Amerikalı oyuncu Will Smith, geçen yıl ramazan ayında Kur'an-ı Kerim'in tamamını okuduğunu belirterek, kutsal kitabın anlatısının çok açık olduğunu, yanlış anlaşılmaya yer bırakmadığını ifade etti.

Amerikalı oyuncu Will Smith, geçen yıl ramazan ayında Kur'an-ı Kerim'in tamamını okuduğunu açıklayarak kutsal kitaba övgüler dizdi.

Mısırlı gazeteci Amr Adeeb'in "Big Time Podcast" programına konuk olan Smith, bütün büyük kutsal kitapları okuduğunu ve hepsinde benzer hikayelerden bahsedilmesine şaşırdığını belirtti.

Will Smith: Kur'an-ı Kerim'in Anlatısı Çok AçıkWill Smith

"KUR'AN-I KERİM'İN ANLATISI ÇOK AÇIK, YANLIŞ ANLAŞILMAYA YER BIRAKMIYOR"

Geçen yıl ramazan ayında ise Kur'an-ı Kerim'in tamamını okuduğunu aktaran Smith, "Kur'an-ı Kerim'in anlatısı çok açık, yanlış anlaşılmaya yer bırakmıyor." dedi.

"SADELİĞİNİ ÇOK SEVDİM"

Kur'an-ı Kerim'e hayranlığını vurgulayan Smith, "(Kur'an-ı Kerim'in) Ruhu o kadar güzel ve açıktı ki, sadeliğini çok sevdim." şeklinde konuştu. Smith, Kur'an-ı Kerim'de Hz. Musa'dan sıklıkla bahsedilmesine şaşırdığını ifade ederek, Hz. İbrahim'in hikayesini tam olarak anlamanın çok güzel olduğunu vurguladı.

Kaynak: AA / Güncel

Will Smith Kültür Ünlüler Kültür Sanat Güncel Haberler

500

Yorumlar (24)

Abdullah null:

Allah İslam ile şereflenmeyi de birgün nasip etsin inşallah

348
31
yanıtYanıtla
Abdullah null:

Bu dislike (??) atan arkadaşlara sebebini sorarım NEDEN?

yanıt29
yanıt13
faruk merttürk:

Kimseye psikolojik baskı yapma. Herkes şerefli.

yanıt6
yanıt21
fazli:

faruk merttürk: Dilediğine ulaş ve şereflen yavrum. Diğer tarafa gidince bizi geri gönderin diyenlere be ahmak zaten ordan geliyorsun denecek.

yanıt0
yanıt0
yüksel kircicek:

zaten birbirinden alıntı.

25
75
yanıtYanıtla
Hsn:

Özellikle İncil ve Tevrat ın tarif edilmemiş kısımları birebir AYNIDIR anlam olarak,bu da aynı kaynaktan çıktıklarını gösteren güzel bir ispattır

yanıt57
yanıt4
HainKOXPER :

Bir CHP’lilere anlamadı agam

44
42
yanıtYanıtla
Ütopik Yorumcu:

ulan dünyaca ünlü birisi kutsal kitabımızı okuyor güzel şeyler söylüyor forumdaki ataistler kabullenmiyor adamın iyi şeyler söylediğini putin de aynı şekilde hadis okudu adam resmen

65
10
yanıtYanıtla
al alabilirsin:

kabullenmek zorundalar mi??

yanıt9
yanıt21
Hayko Sayko:

Al alabilirsin bak buraya sen ot musun kedi mi ?sen nesin gerçekten ?insansın sen akıl varlığısın.böylr boş konuşma.zorundalar mı bilmem ne kusura bakma da avrupada zorunda olmadan çok kişi akıl yoluny takip edip müslüman oluyor allahı tanımazsa bir insan neye yarar ya ?neden varsın nesin kimsin nerden geldin nereye gidiyorsun sen ot musun ?serbest takılasın.

yanıt0
yanıt0
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title