Haberler

Van Valisi Doğan, Minik Muharrem'in Taziyesine Gitti

Güncelleme:

Van Valisi Doğan, Gürpınar'a bağlı Yalınca köyü Çalık mezrasında hayatını kaybeden 1,5 yaşındaki Muharrem Taş'ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Van Valisi Aydın Nezih Doğan, Gürpınar ilçesine bağlı Yalınca köyü Çalık mezrasında hayatını kaybeden 1,5 yaşındaki Muharrem Taş'ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Jandarma Asayiş Kolordu Komutanı Korgeneral Abdullah Barutçu, Gürpınar Kaymakamı Metin Yılmaz, İl Jandarma Komutanı Albay İrfan Kızılaslan, Emniyet Müdürü Ümit Yurdakul ve Sağlık Müdürü Bilal Acar ile Şabaniye Mahallesi'nde bulunan kardeşine ait evde taziyeleri kabul eden baba Abdulvahap Taş'ı ziyaret eden Vali Doğan, acılı aileye başsağlığı diledi.

Doğan, basın mensuplarının alınmadığı ziyaretin ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, yaşanan olayın kabul edilemez olduğunu ve sorumlular hakkında gereken işlemlerin yapılacağını belirtti.

"1 Şubat tarihinde hiçbirimizin kabul edemeyeceği ve devletimizin imkanlarıyla bağdaşmayan bir sorunla karşılaştık" diyen Doğan, şunları kaydetti:

"Bir evladımızı kaybettik. Ortaya çıkan görüntüler hiçbir açıdan açıklanabilir değil. Biz aileye taziye dileklerimizi ilettik ve sorunu karşılıklı olarak tezekkür ettik. Sağlık Bakanımız da aileyle telefon görüşmesi yaptı. Sorunlarla ilgili idari soruşturmayı valilik olarak başlattık. Sağlık Bakanlığı da gerekli soruşturmayı başlattı. Gereğini yapmaya hep birlikte karar vermiş bulunuyoruz."

- Vali Doğan'ın evden çıkması ve açıklaması

- Anne babadan görüntü ve açıklamaları

Kaynak: AA / Güncel

Doğan Gürpınar Nezih Doğan Aydın Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title