Haberler

Van'da Kaybolan Nehir Aslan'ın Otopsi Raporu Ortaya Çıktı

Güncelleme:

Van'da kaybolduktan 4,5 ay sonra ölü bulunan 4 yaşındaki Nehir Aslan'ın otopsi raporunda; cebir, şiddet ve cinsel saldırı bulgusuna rastlanmadı.

Van'ın Gürpınar ilçesine bağlı Kırkgeçit Mahallesi'nde kaybolduktan 4,5 ay sonra cansız bedeni bulunan 4 yaşındaki Nehir Aslan ile ilgili otopsi raporunda, cebir, şiddet ve cinsel saldırı bulgusuna rastlanmadığı bildirildi.

İNCELEMELER BİTTİ

Gürpınar'da, 29 Ekim 2014'de kaybolan Aslan'ın cesedinin, olaydan 4,5 ay sonra evlerinin yakınındaki bataklık alanda bulunmasına ilişkin soruşturma sürüyor. Soruşturma kapsamında İstanbul Adli Tıp Kurumu Morg İhtisas Dairesi'nce yapılan inceleme tamamlandı.

ŞİDDET, CEBİR VE CİNSEL SALDIRI YOK

İncelemede, Nehir Aslan'ın vücudunda şiddet, cebir ve cinsel saldırı bulgusuna rastlanmadığı belirtildi. Buna ilişkin hazırlanan rapor, soruşturmayı yürüten Van Cumhuriyet Başsavcılığı'na gönderildi. Nehir Aslan'ın kesin ölüm sebebi, 1. İhtisas Kurulu'nca belirlenecek.

BATAKLIKTA ÖLÜ BULUNMUŞTU

Van'ın Gürpınar ilçesinde kaybolduktan sonra evinin yakınındaki bataklık alanda ölü bulunan 4 yaşındaki Nehir Aslan'ın cesedi, otopsi için 14 Mart'ta İstanbul Adli Tıp Kurumu'na getirilmişti. Cesetten örneklerin alınmasının ardından Aslan'ın cenazesi, 18 Mart'ta Gürpınar'da toprağa verilmişti.

Kaynak: AA / Güncel

Gürpınar İstanbul 29 Ekim Önemsiz Yaşam Güncel Haberler

Eskişehir'de skandal olay! Alkol alıp camilere girdi, Kur'an-ı Kerimleri yırttı

Eskişehir'de skandal olay! Alkol alıp camilere girdi, Kur'an-ı Kerimleri yırttı

Suriyeli öğrencinin mezuniyet töreninde yaptığı konuşma sosyal medyayı ikiye böldü

Suriyeli öğrencinin mezuniyet töreninde yaptığı konuşma sosyal medyayı ikiye böldü

Cumhurbaşkanlığı'ndan AYM kararları sonrası ilk yorum: Cumhurbaşkanı'nın yetkileri iptal edilmedi

Cumhurbaşkanlığı'ndan AYM kararları sonrası ilk yorum: Cumhurbaşkanı'nın yetkileri iptal edilmedi

Bakmadan Geçme

Kurbanlık vekalet nasıl verilir, nasıl alınır, ne söylenir 2024? Dybala Galatasaray'a mı gelecek? 5 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 5 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 5 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 5 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Haziran Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 5 Haziran 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 5 Haziran 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 5 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 5 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Portekiz Finlandiya maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Portekiz Finlandiya hazırlık maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti?
Bolu'da eşini başka adamla yakalayan yabancı uyruklu sınır dışı edildi

Bolu'da eşini başka adamla yakalayan yabancı uyruklu sınır dışı edildi

500

Yorumlar (34)

ÇİN MALI BUNLAR:

MELEK MELEK , ALLAH RAHMET EYLESİN.

67
3
yanıtYanıtla
Apo:

Nurlar içinde uyusun güzellik :(

57
0
yanıtYanıtla
Ankara:

Ilk gunden beri bu cocuk cigeri mi yakti hala yakiyor ALLAH ailesine sabir versin :(((

48
1
yanıtYanıtla
gerçekçimobilWeb@haberler.com:

Küçük melek. Mekanı cennet olsun.

48
1
yanıtYanıtla
İSLAM KOMUTANI SELAHADDIN-É KURDİmobilWeb@haberler.com:

Şüphesiz cennette şu an

42
5
yanıtYanıtla
Berliner:

Rabbim kimseye evlat acısı verme âmin . Allah rahmet eylesin. . . .

43
0
yanıtYanıtla
Atatürkün askeriMobil-IOS:

Allah kücük kizimizi rahmet eylesin aylesine büyük bas sagli dilerim

40
1
yanıtYanıtla
WANLI:

ALLAH RAHMET EYLESİN

38
2
yanıtYanıtla
Yalan DünyamobilWeb@haberler.com:

Çok yazık olmuş, daha küçük bir çocuk. Annesine Babasına allah sabır versin.

34
1
yanıtYanıtla
TOSUNmobilWeb@haberler.com:

Allah rahmet etsin küçük yavrucak mekanın cennet olsun

34
0
yanıtYanıtla
Tüm 34 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title