Haberler

Vali Yerlikaya, Jandarma Teşkilatı'nın 180. yılını kutladı

İstanbul Valisi ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ali Yerlikaya, Jandarma Teşkilatı'nın 180'inci kuruluş yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.

İstanbul Valisi ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ali Yerlikaya, Jandarma Teşkilatı'nın 180'inci kuruluş yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Vali Yerlikaya, "Jandarma Teşkilatı'nın kuruluşunun 180. yıl dönümü kutlu olsun" başlıklı mesajında, Jandarma Teşkilatı'nın şanlı bir tarihe ve şehadetle taçlanmış kutlu bir maziye sahip olduğunu belirtti.

Üstün vazife anlayışı, örnek disiplin ve donanımıyla, aziz milletin teveccühüne mazhar olan teşkilatın, ülkenin bölünmez bütünlüğü, milletin huzur ve esenliği için çalıştığını belirten Yerlikaya, şunları kaydetti:

"Büyük bir aşk ve sadakatle vatan nöbetini sürdüren, canımızdan aziz bildiğimiz vatan ve ay yıldızlı bayrak için nice şehitler veren Jandarma Teşkilatımız, milli birlik ve beraberliğimizi hedef alan şer odaklarının korkulu rüyasıdır. Jandarma Teşkilatı'mız güvenlik ve huzurumuzun yılmaz bekçisi, kutsal değerlerimize yan gözle bakanların karşısında cesaret kalkanıdır. Kuruluşunun 180. yılında bütün Jandarma Teşkilatı mensuplarımızı tebrik ediyor, medeniyetimizin baş şehri İstanbul'umuza birlikte hizmet etmekten onur duyuyorum. Huzur ve güvenliğimiz için canla başla görev yapan İl Jandarma Komutanlığımızda görevli 6 bin 511 kişilik kolluk gücümüzün her birini ayrı ayrı kutluyor, üstün başarılarının devamını diliyorum."

Ali Yerlikaya, mesajını, vatan, bayrak ve sancak uğrunda şehadet mertebesine ulaşmış tüm şehitlere Allah'tan rahmet dileyerek ve kahraman gazileri minnetle anarak sonlandırdı.

Kaynak: AA / Güncel

İstanbul Jandarma Haberler

Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

Yok böyle para! İşte Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Mourinho'nun maliyeti

Yok böyle para! İşte Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Mourinho'nun maliyeti

Ankara'da çirkin olay! 'Sizden midem bulanıyor' diyerek başörtülü komşusuna keserle saldırdı

Ankara'da çirkin olay! "Sizden midem bulanıyor" diyerek başörtülü komşusuna keserle saldırdı

Bakmadan Geçme

Kaan Kazgan'a kim saldırdı? Batuhan Çarbuğa kimdir? Wembley Stadyumu hangi takıma ait? Borussia Dortmund Şampiyonlar Ligi kazandı mı? Dortmund'un kaç tane Şampiyonlar Ligi kupası var? Sampiyonlar Ligi Finali nerede, hangi statta 2024? 1-2 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Yeni Irak Cumhuriyeti Büyükelçisi Anıl Bora İnan kimdir? Anıl Bora İnan hayatı ve biyografisi 1 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 1-2 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1-2 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 1 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 1 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1-2 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Haziran 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 1-2 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 1-2 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 1-2 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
Çiftliğinden kaçırılan FETÖ elebaşıyla ilgili gündem yaratacak 'büyü' iddiası

Çiftliğinden kaçırılan FETÖ elebaşıyla ilgili gündem yaratacak "büyü" iddiası

title