Haberler

Vali Oğuz, Hastanede Kız İstedi

Isparta Valisi Memduh Oğuz, İl Özel İdare'de çalışan bir personel için hastanede kız istedi.

Isparta Valisi Memduh Oğuz, İl Özel İdare'de çalışan bir personel için hastanede kız istedi.

Damat adayı İskender Oğuz Kaçar, baba Hüseyin Kaçar ve anne Mehri Kaçar ile birlikte iş kazası geçirdiği için Isparta Devlet Hastanesi'nde yatan kız babası Mustafa Alptekin'i ziyaret eden Vali Oğuz, kızı Tuğba Alptekin'i Allah'ın emri, Peygamberin kavliyle istedi.

Kız babası Mustafa Alptekin'in olumlu yanıt vermesi üzerine gelin adayı Tuğba Alptekin'e telefon açan Vali Oğuz, "Tuğba, seni oğlumuz İskender'e istemeye geldik. Babanla, annen Allah'ın yazdığına biz bir şey diyemeyiz dediler. Sözümüzü burada kesiyoruz. Tabi en son söz İskender ile sende olduğu için senden de söz istiyoruz. Sen ne diyorsun?" diye sordu.

Son kararın annesiyle babasına ait olduğunu belirten Tuğba Alptekin, babası ve annesi

ile telefonda konuştuktan sonra hastane odasında bulunanların alkışları arasında; "Ben de kabul ediyorum" dedi. "Allah hayırlı uğurlu etsin" diyen Vali Oğuz da, çikolatayı kendi elleriyle odada bulunanlara ikram etti.

ŞAŞKINIM

Vali Memduh Oğuz'a teşekkür eden damat adayı İskender Oğuz Kaçar, "Valimize bize böyle bir sevinci yaşattığı için dua ediyorum, Allah kendisinden razı olsun. Açıkçası böyle hastanede kız isteyeceğimiz hiç aklıma gelmemişti. Hala şaşkınlığımı üzerimden atamadım. Böyle bir şey herkese nasip olmayacağı için şu an içimde ifadesi zor duygular var. Allah herkesten razı olsun" - ISPARTA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Hüseyin Kaçar Memduh Oğuz Isparta Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title