Haberler

Uşak'ta Sortiler Yapan Yolcu Uçağı Heyecanlandırdı

Uşak'ta sortiler yapan yolcu uçağı heyecanlandırdıUŞAK semalarında sürekli sorti yapan yolcu uçağı, halkı heyecanlandırdı.

Uşak'ta sortiler yapan yolcu uçağı heyecanlandırdı

UŞAK semalarında sürekli sorti yapan yolcu uçağı, halkı heyecanlandırdı. Sosyal medyada birçok olumsuzluk yazılmasına karşın aslında pilot eğitim uçuşu yapıldığı öğrenildi.

Uşaklı vatandaşlar, bu sabah kentin üzerinde alçak uçuş yapan ve sürekli tur atan bir yolcu uçağının sesine uyandı. Uçağın havaalanına iniş yaptığı sırada tekrar yükselmesi, bir türlü inmemesi merak konusu oldu. Sosyal medyada 'Uçak inemiyor', 'Uçağın iniş takımları açılmıyor' ve 'Uçağın içinde yolcular büyük panik içinde' gibi paylaşımlar yapılınca halk tedirgin oldu. Ancak durum kısa süre sonra anlaşıldı. Uçağın, Atlas Jet firmasına ait olduğu ve pilot eğitim uçuşu yaptığı öğrenilince vatandaşlar rahat bir nefes aldı.

ŞENER ŞEN'İN VECİHİ'Sİ AKLA GELDİ

Bazı Uşaklıların aklına, Şener Şen'in 'Vecihi' rolüyle oynadığı 'Gülen Gözler' isimli filmi geldi. Sosyal paylaşım sitelerinde bazı kullanıcılar, filmden bir fotoğraf koyarak, "Vecihi Uşak'ta. Sevdiği kızı bir türlü alamayan pilot Vecihi, kızı ailesinden alasıya kadar Uşak'ın etrafında döneceğini söyledi" gibi yorumlar yaptı.

Uşak semalarında pilotlara eğitim uçuşu verdiklerini ifade eden Atlas Jet Uçuş Eğitim Başkanı Kaptan Pilot Mecit Tugal, "Uşak Havaalanı, pilotaj eğitiminde iniş ve kalkış eğitimleri için bugün meydanı bize açtı. Uşak'a eğitim yapmak için geldik. Türkiye'de her meydanda bu eğitimi yapamıyoruz. Mezun olan pilotlarımızı, yolculu uçağa geçirmeden önce iniş kalkış eğitimlerini veriyoruz. Uçağımızda herhangi bir sıkıntı yok, arızada yok. Dokuz pilot arkadaşımıza rutin eğitimin bir parçası olan iniş ve kalkış eğitimlerini veriyoruz. Uşaklılar yanlış anlamasınlar bu sadece bir eğitim uçuşu" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Şener Şen Atlas Jet Uşak Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title