Haberler

Urla'da orman yangını İzmir'de araçtaki alevlerin ormana sıçraması ile çıkan yangına müdahale sürüyor

Güncelleme:

İzmir-Çeşme Otoyolu'nda yanan araçtaki alevlerin ormana sıçraması ile çıkan yangına karadan ve havadan müdahale sürüyor. İzmir Çeşme-Otoyolu'nun 20. kilometresinde saat 13.15 civarında bir aracın alev alması sonrası yangın ormanlık alana sıçradı. Yangın nedeniyle İzmir-Çeşme Otoyolu'nun Çeşme yönü trafiğe kapatılırken, ekiplerin havadan ve karadan müdahalesi sürüyor. 9 uçak ve 3'ü Türk Silahlı Kuvvetlerine ait 12 helikopterin müdahale ettiği yangında arazözler ve polis ekiplerine ait TOMA araçları da görev yapıyor.

Urla'da orman yangını

İzmir'de araçtaki alevlerin ormana sıçraması ile çıkan yangına müdahale sürüyor

İZMİR - İzmir- Çeşme Otoyolu'nda yanan araçtaki alevlerin ormana sıçraması ile çıkan yangına karadan ve havadan müdahale sürüyor.

İzmir Çeşme-Otoyolu'nun 20. kilometresinde saat 13.15 civarında bir aracın alev alması sonrası yangın ormanlık alana sıçradı. Yangın nedeniyle İzmir- Çeşme Otoyolu'nun Çeşme yönü trafiğe kapatılırken, ekiplerin havadan ve karadan müdahalesi sürüyor. 9 uçak ve 3'ü Türk Silahlı Kuvvetlerine ait 12 helikopterin müdahale ettiği yangında arazözler ve polis ekiplerine ait TOMA araçları da görev yapıyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Orman Yangını Ormana Çeşme İzmir Urla Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title