Haberler

Ünlü Spikerden Şok İtiraf!

Güncelleme:

Güzel sunucu Pınar Esen CNN Türk'ten ayrılmasının perde arkasını anlattı.

CNN Türk'ün eski sunucularından biri olan Pınar Esen kanaldan çıkış sürecini anlatırken herkesi şaşırtan ifadeler kullandı.

tv8'de yayınlanan Pelin Çini ve Sacit Aslan'ın sunduğu Aramızda Kalsın programına bugün sunucu Pınar Esen katıldı.

"AYRILMAMİÇİN HER ŞEY YAPILDI"

Programda sunucu Pınar Esen 'CNN Türk'ten ayrılmam için her şey yapıldı. Kaldıramayacağım şeyler uygulandı. Ben o şartlarda çalışmayı hak etmiyordum ben de çalışamam dedim. Ayrıldım' dedi.

'Beynimi botokslamadığım için insanlarla sohbet edebiliyorum'

Pınar Esen botoks iddiaları için 'On yıl önce gençlik hevesiyle dolgu yaptırdım. Sabah kalktığımda her yerim 12'ye kadar şişiyor sonra iniyor. Kocam pes gözlerin görünmüyor diyor. Beynimi botokslamadığım için insanlarla sohbet edebiliyorum. Benden hazzetmeyen insanların tek saldırı noktası bu' dedi.

Programın ilerleyen sürecinde ise Pınar Esen haber sunmayı da neden bıraktığını açıkladı. Bunagöre Esen şehit haberlerinden çok etkilendiği için haber sunmayı bırakmış.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Aramızda Kalsın Pınar Esen Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

NO Pelicans OKC Thunder NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Denver Nuggets LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! 30 Nisan okullar tatil mi? Yarın okullar tatil mi? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kızıl Goncalar final mi yapıyor? Kızıl Goncalar bitiyor mu 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ömer final mi yapıyor? Ömer bitiyor mu 2024? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi final mi yapıyor? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi bitiyor mu 2024? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçında şike mi yapıldı? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Ömer 54. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 29 Nisan Ömer yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 23. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 29 Nisan Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
title