Haberler

Ünlü Moda Tasarımcısı Fidan Şimşek'ten Göz Kamaştıran Davet

Güncelleme:

Fidan Şimşek, formları, kalıpları, incelikli detayları ve romantik olduğu kadar ışıltılı tonlarıyla fark yaratan benzersiz bir gelinlik koleksiyonuna imza attı; Fidan Şimşek 2017 Spring - Summer Wedding Collection…

Baharın ve yaz mevsiminin en keyifli tonlarının, incelikli işlemeler, rafine dantel detaylarıyla buluştuğu Fidan Şimşek 2017 Spring - Summer Wedding Collection'u yeni sezon gelinleri için Nopa'da düzenlenen çarpıcı bir davette görücüye çıktı.

Fidan Şimşek 2017 Spring - Summer Wedding Collection'ın tanıtıldığı Nopa'daki davete Pınar Altuğ Atacan, Bensu Soral, Buse Terim, Ayşe Tolga, Ayşe Kucuroğlu, Sitare Akdilek ve Gül Erçetingöz gibi magazin, cemiyet ve stil dünyasının renkli simaları katıldı.

Masalsı gelinlikler kadar daha minimal ve modern tasarımları tercih edenler için de özgün parçaların yer aldığı Fidan Şimşek 2017 Spring - Summer Wedding Collection lansmanında, düğün ve davet sezonuna uygun abiye alternatifleri de sergilendi. Davete stil, moda, cemiyet ve magazin dünyasının ünlü isimleri yoğun ilgi gösterdi. Koleksiyonla beraber moda dünyasının yeni trendleri, sezona yönelik stil ve kombin önerilerinin de konuşulduğu Fidan Şimşek 2017 Spring - Summer Wedding Collection lansmanında konsepti tamamlayan ikramlar ve süslemeler de davetlilerden tam not aldı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ayşe Kucuroğlu Ayşe Tolga Buse Terim Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title