Haberler

Ünlü Caz Gitaristi Al Dı Meola Bodrum'da Konser Verdi

Ünlü Caz Gitaristi Al Di Meola, Bodrum'da Bir Konser Verdi.

Ünlü caz gitaristi Al Di Meola, Bodrum'da bir konser verdi.

15 yılda 13 kez 'En İyi Caz Gitaristi Ödülü'nün sahibi olan ünlü gitarist "Consequences of Chaos" adlı albümün turnesi kapsamında Bodrum'a geldi. Sanatçı, vurmalı çalgılarda Gumbi Ortiz, gitarda Peo Alfonsi ve akordiyonda Fausto Beccalossi'den oluşan Midsummer Night Quartet ile Ottoman Life-Konak Evleri havuz başında sınırlı sayıdaki dinleyiciye özel bir konser verdi. Konak Evleri havuz başında verilen konser için 150 YTL'den 300 adet biletin satışa sunulduğu öğrenildi. Vokaliz Organizasyon'un Ottoman

Life Konak Evleri ana sponsorluğundaki konseri dinlemeye gelenler arasında eski Kara Kuvvetleri Orgeneral Aytaç Yalman da yer aldı. New Yorklu İtalyan asıllı bir ailenin çocuğu olan Meola, piyasaya çıkmış olan 21 solo albümünün yanı sıra Chick Corea, Frank Zappa, Pavarotti, John Mclaughlin, Paco De Lucia, Jimmy Page, Phil Collins, Santana, Steve Vai, Jean-Luc Ponty, Paul Simon, Aziza Mustafazadeh gibi isimlerle birlikte 58 albümde çaldı.

Çağdaş enstrümantal cazın en önemli isimlerinden biri olarak kabul edilen sanatçı, Steve Vai ile ortak çalışması olan "Race with Devil on Turkish Highway"le olduğu kadar, geçtiğimiz yıllarda bir Türk kızı ile olan beraberliği ile de dikkat çekmişti.

(CE-OK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title