Haberler

Ukrayna Devlet Başkanı, Türkiye Ziyaretini İptal Etti

Güncelleme:

Ukrayna Devlet Başkanı Poroşenko, Rus işgali nedeniyle, Erdoğan'ın yemin törenine katılmak üzere yapacağı ziyareti iptal etti.

Ukrayna Devlet Başkanı Petro Poroşenko'nun, Cumhurbaşkanı seçilen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın yemin törenine katılmak üzere Türkiye'ye yapacağı ziyareti, Rusya'nın ülkesine asker gönderdiği iddiası üzerine iptal ettiği duyuruldu.

RUS BİRLİKLERİ UKRAYNA'YA GİRİNCE, TÜRKİYE'YE GELEMEDİ

Ukrayna Devlet Başkanlığı Basın Servisi aracılığıyla yaptığı açıklamada, Poroşenko, "Donetsk bölgesindeki durumun ağırlaşması ve Rusya birliklerinin Ukrayna'ya girmesi nedeniyle Türkiye Cumhuriyeti'ne yapacağım resmi ziyareti iptal etme kararı aldım" ifadesini kullandı.

Ulusal Güvenlik ve Savunma Konseyi'ni toplayacağını bildiren Poroşenko, bugün Kiev'de olması gerektiğini belirtti.

Kaynak: AA / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Rusya Federasyonu Petro Poroşenko Ukrayna Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (3)

m vatan:

adamlar onuru icin catışıyor bizimkiler gibi bayraklarını ayaklar altına almamak ici catışyo

11
2
yanıtYanıtla
AHİİBABA:

RUS YANLISI YANUKOVİÇİ DEVİRMEK İÇİN DEVRİMLER YAPILIRKEN ABD VE AB DEN SES ÇIKMIYORDU. . AMA O GİTTİ RUSYA YANLILARI BU SEFER AYAKLANDILAR. . SONUÇTA DIŞ MİHRAPLAR AB VE ABD BAŞLATTI BU ÇUKURDA ONLAR BOĞULSUNLAR. . . .

13
0
yanıtYanıtla
AHİİBABA:

GERÇEKTEN RUS ASKERİ GİRSE SAVAŞ SEBEBİ OLARAK KABUL ETMELİSİN. ARKANDAKİ AB VE ABD DE ELLERİNİ OVUŞTURUYORLAR ZATEN. . . GÖRDÜKLERİNİZ RUS ASKERİ KIYAFETLİ MUHALİFLER OLMASIN :))))))))))))

7
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title