Haberler

Edirne'de Asker Canına Kıydı

Güncelleme:

Edirne'de vatani görevini yapan Remzi A, 2. Kolordu 102. Topçu alayında kendini iple asarak yaşamına son verdi.

Edirne'nin Uzunköprü ilçesinde vatani görevini yapan Turgutlulu topçu er Remzi A, bilinmeyen bir nedenle bunalıma girerek kendini iple astı.

ARKADAŞLARI ASILI HALDE BULDU

Pazartesi gecesi meydana gelen olayda, 2. Kolordu 102. Topçu alayında Remzi A, iple kendini astı. Remzi A'yı asılı halde arkadaşları buldu. 112 acil servis ekiplerince Uzunköprü Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Remzi A, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olayla ilgili askeri yetkililer ile savcının incelemesi sonrası Remzi A'nın cesedi otopsi için İstanbul Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.

ANNESİ FENALIK GEÇİRDİ

İntihar haberi Remzi A'nın Turgutlu'daki ailesine, İlçe Garnizon Komutanı Personel Binbaşı Ömer Haşim Olgun tarafından verildi. Ölüm haberini alınca fenalık geçiren anne Ayşe A, evin önünde hazır bekletilen ambulansla hastaneye kaldırıldı. Otopsi sonrası Remzi A'nın cesedinin memleketi Turgutlu'ya gönderileceği ve toprağa verileceği belirtildi.

Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Turgutlu Politika Güncel Haberler

İsrail Başbakanı Netanyahu savaş kabinesini feshetti

İsrail Başbakanı Netanyahu savaş kabinesini feshetti

Oktay Kaynarca'dan dikkat çeken çıkış: Ben Türkiyeliyim

Oktay Kaynarca'dan dikkat çeken çıkış: Ben Türkiyeliyim

Eşi ve 3 yaşındaki oğlunu silahla vurarak öldüren polis aynı tabancayla intihar etti

Eşi ve 3 yaşındaki oğlunu silahla vurarak öldüren polis aynı tabancayla intihar etti

CHP'yi karıştıracak iddia: Kılıçdaroğlu'na 'Özel'in yerine İmamoğlu'nu getirelim' teklifi yaptılar

CHP'yi karıştıracak iddia: Kılıçdaroğlu'na "Özel'in yerine İmamoğlu'nu getirelim" teklifi yaptılar

500

Yorumlar (44)

yyy:

Ordaki komutanlar neci acaba? Yargılansalar ya? Hatta askerlikten bile atılsınlar. Hatta vatandaşlıktan çıkarılsınlar. Savaş yok bişey yok gençler ölüyor. Var mı bunun bir izahı? Annesi şimdi aklını oynatmıştır. Yazık değil mi o kadına?Peygamber ocağı bu mu? Baksanıza tertemiz yüzlü bir genç.Ne oldu da canından bezdirdiler ha?

38
2
yanıtYanıtla
Ak Akgün:

Valla ben 2007-2008 tarihleri arasında Edirne de askerlik yaptım. Benim dönemimde bir kişi intihar etti iki kişi teşebbüs etti toplam üç kişi. Çok kötü bir yerdir. Komutanların Allah Belasını versin, aklıma geldikçe bela okurum onlara. Bakalım bu gence neler yaptılar da astı kendini.

32
5
yanıtYanıtla
GERÇEK:

KOMUTANLARIN BASKISI,ÜST DEVRELERİN EZİYETLERİ ADAMI İPE GÖTÜRÜR.

27
5
yanıtYanıtla
RDM:

Kesın komutanlardan dolayıdır bana da ne çektırdıler Allah belalarını versın

29
2
yanıtYanıtla
/TABLE:

ONCA ARKADAŞININ ARASINDA ASKERİN ANASINA BACISINA KARISINA KÜFREDİYORLAR, İNSANIN HUZURU KALIR MI LAN? KİM BİLİR NELER YAŞATTILAR MERHUMA?

26
3
yanıtYanıtla
üzülmedim:

Askerlikte sopayı kaldırdılar herkesin psikolojik sorunlu oldu, rütbelilerden daha rahat hepsi, madem bunaldın git firar et, madem intihar edeceksin git memleketinde et, hiç üzülmedim

3
25
yanıtYanıtla
Üzülmedimaxnaxn@hotmail.com:

Ne üzülecem geride kalanlara üzülürüm, bunun dinimizde yeri bile cehennem Allah bile affetmiyor ben mi üzüleceğim üzülecek çok şey var.

yanıt0
yanıt0
kralmkmk@xx.com:

demesi kolay zırto kim ölmek ister

yanıt0
yanıt0
CONİY:

adam temiz yüzlü birine benziyor gençliğine yazık olmuş

26
0
yanıtYanıtla
mert:

aslında bu asker ölümlerine dikkat etmek gerekir ALLAH korusun bir şavaş çıkarsa askerlerimiz kaçmaz inşallah savaşta bu psikoloji ile savaşa kimse girmez

13
13
yanıtYanıtla
Tüm 44 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title