Haberler

Turgut Özal'ın Papağanı Cabbar'ın Çalındığı İddiası

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : "Cabbar"ın şu anki sahibi Metin Suna'nın açıklaması Papağan Cabbar'dan görüntüler Turgut Özal'ın papağanı Cabbar'ın çalındığı iddiası Cabbar'ın şu anki sahibi Metin Suna, yurt dışındayken komşusuna emanet bıraktığı Cabbar'ın çalınması üzerine dedektif tuttu Cabbar'ı bulup getirene para ödülü vaadeden Suna: "Bu kuşu almamın sebebi rahmetli Özal'ı çok seviyordum, ailece hepimiz severdik.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

"Cabbar"ın şu anki sahibi Metin Suna'nın açıklaması

Papağan Cabbar'dan görüntüler Turgut Özal'ın papağanı Cabbar'ın çalındığı iddiası

Cabbar'ın şu anki sahibi Metin Suna, yurt dışındayken komşusuna emanet bıraktığı Cabbar'ın çalınması üzerine dedektif tuttu

Cabbar'ı bulup getirene para ödülü vaadeden Suna:

"Bu kuşu almamın sebebi rahmetli Özal'ı çok seviyordum, ailece hepimiz severdik. Götüren kimse bana geri getirsin"

MALATYA/ Sekizinci Cumhurbaşkanı merhum Turgut Özal'ın papağanı "Cabbar"ın şu anki sahibi Metin Suna, Cabbar'ın çalındığını iddia etti.

Suna, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 15 Şubat'ta iş görüşmeleri için Ukrayna'ya gittiğini, Cabbar'ı da Konyaaltı ilçesi Altınkum Mahallesi'ndeki komşusuna bıraktığını söyledi.

Komşusunun 20 Şubat'ta kendisini arayarak Cabbar'ın evin bahçesinden çalındığını söylediğini aktaran Suna, "Büyük bir üzüntü yaşadım. Ben de komşuma polisi arayıp aramadığını sordum. O da hem polisi arayıp bilgilendirdiğini hem de savcılığa bilgi verdiğini bana söyledi. Ben de Ukrayna'dan Türkiye'deki dedektiflik bürolarını aradım. Cabbar'ın bulunması için özel dedektif tuttum. Şu ana kadar herhangi bir olumlu ya da olumsuz haber gelmedi." diye konuştu.

Suna, şüphelendiği birinin olmadığını dile getirerek, Cabbar'ı bulup getirene para ödülü vereceğini söyledi.

"Evladım gibiydi. Her yere beraber gidiyorduk"

Cabbar'ı kim aldıysa kendisine getirmesini isteyen Suna, "Cabbar bana merhum Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın papağanı olarak kaldığı için çok değerli. Benim hayatımın bir parçası haline geldi. 19 yıldır baktığım Cabbar'ı evladım gibi gördüm ve gittiğim her yere onu da götürdüm. Bu kuşu almamın sebebi rahmetli Özal'ı çok seviyordum, ailece hepimiz severdik. Götüren kimse bana geri getirsin." ifadelerini kullandı.

Papağanı Cabbar'ın Antalya'nın simgelerinden olduğunu dile getiren Suna, "Cabbar'ı herkes tanır. Çeşitli filmlerde, reklamlarda oynadı, tanıtımlarda yer aldı. Yıllardır beraberiz. O olmayınca bir boşluğa düştüm. Evladım gibiydi. Her yere beraber gidiyorduk. Yanımdan hiç ayrılmıyordu. Bir an önce kavuşmak istiyorum." dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Turgut Özal Metin Suna Ukrayna Politika Güncel Haberler

Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

Ankara'da çirkin olay! 'Sizden midem bulanıyor' diyerek başörtülü komşusuna keserle saldırdı

Ankara'da çirkin olay! "Sizden midem bulanıyor" diyerek başörtülü komşusuna keserle saldırdı

Yok böyle para! İşte Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Mourinho'nun maliyeti

Yok böyle para! İşte Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Mourinho'nun maliyeti

Bakmadan Geçme

Kaan Kazgan'a kim saldırdı? Batuhan Çarbuğa kimdir? Wembley Stadyumu hangi takıma ait? Borussia Dortmund Şampiyonlar Ligi kazandı mı? Dortmund'un kaç tane Şampiyonlar Ligi kupası var? Sampiyonlar Ligi Finali nerede, hangi statta 2024? 1-2 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Yeni Irak Cumhuriyeti Büyükelçisi Anıl Bora İnan kimdir? Anıl Bora İnan hayatı ve biyografisi 1 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 1-2 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1-2 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 1 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 1 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1-2 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Haziran 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 1-2 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 1-2 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 1-2 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
Erdoğan ve Özel'in 'görev onayı' anketinde çarpıcı sonuç! Son 2 ay içinde büyük değişim

Erdoğan ve Özel'in "görev onayı" anketinde çarpıcı sonuç! Son 2 ay içinde büyük değişim

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title