Haberler

Tunceli Ölümünün 5'inci Yılında Cem Emir Mezarı Başında Anıldı

Ölümünün 5'inci yılında Cem Emir mezarı başında anıldıVan'da 5 yıl önce meydana gelen depremde, Bayram Oteli enkazı altında kalarak hayatını kaybeden Doğan Haber Ajansı (DHA) Muhabiri Cem Emir, Tunceli'nin Hozat İlçesi Çığırlı Köyü'ndeki mezarı başında meslektaşları tarafından anıldı.

Ölümünün 5'inci yılında Cem Emir mezarı başında anıldı

Van'da 5 yıl önce meydana gelen depremde, Bayram Oteli enkazı altında kalarak hayatını kaybeden Doğan Haber Ajansı (DHA) Muhabiri Cem Emir, Tunceli'nin Hozat İlçesi Çığırlı Köyü'ndeki mezarı başında meslektaşları tarafından anıldı.

Tunceli'de görev yapan gazeteciler, bugün öğlen saatlerinde Hozat İlçesi'ne bağlı Çığırlı Köyü'ne giderek, babası Mehmet Ali Emir ile birlikte DHA muhabiri merhum Cem Emir'i mezarı başında andı. Cem Emir'in mezarını ziyaret eden Tuncelili gazeteciler mezara karanfil bıraktı ve Cem Emir'in anısına mum yaktı. Baba Mehmet Ali Emir, mezar başında yaptığı kısa konuşmada, oğlunun ölümünden sonra uzun bir hukuk süreci yaşadıklarını belirterek, Cem'in ölümünden sonra uzun bir hukuk mücadelesi verdik. 5 yıl süren bir dava süreci oldu. Bayram Oteli'nin sahibi Tevfik Bayram suçlu bulundu, ihmali ortaya çıktı ve 15 yıl 5 ay hapis cezası aldı. Biz mücadelemizi yılmadan sürdürdük. Ancak, son çıkan kamu hükmündeki kararnamelerin etkisiyle maalesef cezaevinden tahliye edildi. Biz kimseye kin, yada nefret duymuyoruz. Amacımız bir daha böyle iş kazaları ve ihmal cinayetleri yaşanmasın dedi.

Cem Emir'in gazeteci arkadaşları bir süre mezar başında kalarak dua ettikten sonra buradan ayrıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Doğan Haber Ajansı Tevfik Bayram Cem Emir Tunceli Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title