Haberler

Tunceli'de 8 Bin Liralık Sigara Hırsızlığı

Tunceli’de bir dükkana giren hırsızlar, 8 bin lira değerinde sigara çaldı.

Tunceli'de bir dükkana giren hırsızlar, 8 bin lira değerinde sigara çaldı.

Tunceli Merkez Moğultay Mahallesi Belediye Eski İşhanı'nda bulunan Karabulut gıda isimli dükkana kapıyı kırarak giren hırsızlar, yaklaşık 8 bin lira değerinde sigaraya çalarak kaçtı. Olayı sabah saatlerinde haber aldığını belirten dükkan sahibi Ali Karabulut, "Sabah dükkanı açmaya geldiğimizde terek ve dükkanın kapısının kırıldığını gördük. Polise haber vermemiz üzerine dükkanda inceleme yapılarak tutanak tutuldu. Hırsızlar dükkandan yaklaşık 8 bin lira değerinde 120 karton sigarayı çalmışlar. Emniyet yetkililerinden hırsızları bir an önce bulmalarını bekliyoruz" dedi.

Karabulut, kentte son zamanlarda iş yerlerinden hırsızlık olaylarının arttığına da dikkat çekti.

Polis olayla ilgili soruşturma başlattı. - TUNCELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Tunceli Merkez Ali Karabulut Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (3)

CAN DERSİMLİmobilWeb@haberler.com:

Her kosede mobese olan bir sehirde bu hirsizlar yine her zaman ki gibi bulunamayacaktir.

16
0
yanıtYanıtla
CAN DERSİMLİmobilWeb@haberler.com:

Nedense de soyulan tum esnaflar hep chp li

2
2
yanıtYanıtla
ADEMOĞLU:

Kardeş bunun chpli esnaf şucu esnaf dıye balma hırsız hırsızdır . . Tunceli''nin saf temız guneydogu genclıgınden farklı bılıncli kültürülü eğitimli doğu illerinde türkçemizi en güzel şekilde kullanan bir gençliği vardır. Ve bu taraklarda bezi olmaz. Parti ayırt etmez hırsız nerde çalınacak bırsey varsa ordan calar ılerde gelır senınde malını calar. . . ha mağdur kişiler tabı hep bizim halkımız ! e çalan kim diye bakarsan son 5-6 senedir yüzde doksanı yabancı arkadaş, her sokak olayında tutup dersimli genclerimizi kullanan da bu soysuzlar. . yakında bızım genclerımızıde hadı ışsizsiniz gelın bırlkte hırszlıga cıkalım derse saşsırmasın ne devlet ne yetkılıler. . Yüce Rabbım''den dılegım ne bu vatansız haın köpekleri amaclarına ulaştırmasın, devlet büyüklerimizin yanlış yola girenleri affetmelerini koruyup doğru yolu göstermelerini, Yüce Rabbim’den gençlerimiz bu serserilerin gazabından korumasını, her daim aileleleri yanında vatanlarının yanında tutmalarını nıyaz ederim. AMİN

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title