Haberler

Trabzonlular Derneği Vali Güvençer'i Hamsi Festivali'ne Davet Etti

Manisa Trabzonlular Derneği, Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer’i ziyaret ederek 2. Hamsi Festivali’ne davet etti.

Manisa Trabzonlular Derneği, Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer'i ziyaret ederek 2. Hamsi Festivali'ne davet etti.

Manisa Trabzonlular Derneği Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kazaz Dernek Yönetim Kurulu üyeleri İsmail Aydın, Prof. Dr. Mehmet Korkmaz, Nurgül Gürer ve Ömer Akbulut ile birlikte Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer'i makamında ziyaret ederek 14 Ocak'ta Cumhuriyet Meydanında düzenleyecekleri 2. Hamsi Festivaline davet etti. Ziyarette festival çalışmaları hakkında bilgi veren Başkan Kazaz, "14 Ocak'ta 2. Hamsi Festivalini düzenleyeceğiz. Festivale katılacak kişilere 5 ton hamsi ikram edeceğiz. Bir önceki festivalde olduğu gibi amacımız her kesimden insanı Hamsi Festivalinde bir araya getirmek, kültürümüzde önemli yeri olan hamsi ile buluşturmak ve güzel bir gün geçirmelerini sağlamaktır. Kültürlerin kaynaşması için düzenlediğimiz festivalde bu yıl da kemençeler, tulumlar çalacak, Karadeniz sanatçıları yer alacak. Karadeniz horonu eşliğinde Manisa yine coşkulu bir gün yaşayacak. Türkiye'nin çeşitli illerinden birçok konuğumuz olacak. İlkini gerçekleştirdiğimizde 15 bin kişinin katıldığı festivalde 4 ton hamsi dağıtılmıştı. Bu yılki hedefimiz 20 bin kişiyi ağırlayarak 5 ton hamsi dağıtmak. Festival öncesinde 13 Ocak'ta Şehitlerimiz için Hatuniye Camiinde Mevlidi Şerif okutacağız" dedi.

Dernek Başkanı Kazaz'a nazik ziyaretleri için teşekkür eden Vali Güvençer, kültürel kaynaşmayı sağlayacak her etkinliğin toplum açısından önemine vurgu yaparak, derneğin davetine programlarının uygun olması durumunda katılmaktan mutluluk duyacağını ifade etti. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Hakan Güvençer Hakan Güvençer İsmail Aydın Politika Güncel Haberler

Doğurganlık oranının en düşük olduğu 3 ilde pilot çalışma başlatılıyor

Doğurganlık oranının en düşük olduğu 3 ilde pilot çalışma başlatılıyor

Küçükçekmece'de piknik yapan vatandaşlar başından vurulmuş bir erkek cesedi buldu

Küçükçekmece'de piknik yapan vatandaşlar başından vurulmuş bir erkek cesedi buldu

Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

Bakmadan Geçme

Asuman Tuğberk Yolaç kimdir, öldü? Asuman Yolaç neden öldü, hastalığı nedir? TYT- AYT sınavları ne zaman, kaç gün kaldı? 2024 YKS ne zaman yapılacak, tarihi belli mi? YKS sınavı ne zaman 2024? YKS (TYT-AYT-YDT) sınavı kaçta başlıyor, kaçta bitiyor? Resmi Gazete bugün (3 Haziran) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Survivor'da kim elendi? Survivor Hilmi Cem elendi mi? 3 Haziran Survivor'a kim veda etti? MasterChef yeni sezon fragmanı yayınlandı! MasterChef Türkiye 2024 ne zaman başlıyor? MasterChef yeni sezon yarışmacıları kimler? LGS sınav gözetmen ücreti ne zaman yatacak 2024? LGS sınav görevi ücreti ne kadar? MAYIS AYI ENFLASYON NE ZAMAN AÇIKLANACAK 2024? TÜİK Mayıs ayı enflasyon oranı artacak mı, beklentiler neler? Resmi Gazete bugün (2 Haziran) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! HAZİRAN AYI KİRA ARTIŞI NE KADAR OLACAK? Yüzde 25 kira zam sınırı devam ediyor mu? Kira artış oranı ne kadar oldu? Survivor Atakan kimdir, kaç yaşında? Avatar Atakan Survivor'da hangi yıllar yarıştı? LGS taban puanları ve yüzdelik dilim hesaplama! 2024 LGS puanları ve yüzdelik dilimler ne zaman belli olacak? Survivor'da kim elendi, kim veda etti? 2 Haziran Survivor elenen isim! Survivor'da bu hafta kim gitti? Survivor Ogeday kimdir, kaç yaşında? Ogeday Girişken Survivor'da hangi yıllar yarıştı? Survivor eleme adayları kimler? 3 Haziran Survivor düelloyu kim kazandı? Survivor bu akşam kim elenecek?
3 ilçe ve 4 belde yeniden sandığa gitti! İşte çıkan sonuçlar

3 ilçe ve 4 belde yeniden sandığa gitti! İşte çıkan sonuçlar

title