Haberler

Trabzon - Şehit Uzman Çavuş Fazlıoğlu'nun Naaşı Rize'ye Uğurlandı

Şehit Uzman Çavuş Fazlıoğlu'nun naaşı Rize'ye uğurlandıBatman'ın Kozluk İlçesi Bekirhan Beldesi Jandarma Karakolu önündeki kontrol noktasına PKK'lı teröristlerin bombalı araçla düzenlediği saldırıda ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit olan Uzman Çavuş Soner Fazlıoğlu'nun cenazesi,...

Şehit Uzman Çavuş Fazlıoğlu'nun naaşı Rize'ye uğurlandı

Batman'ın Kozluk İlçesi Bekirhan Beldesi Jandarma Karakolu önündeki kontrol noktasına PKK'lı teröristlerin bombalı araçla düzenlediği saldırıda ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit olan Uzman Çavuş Soner Fazlıoğlu'nun cenazesi, uçakla getirildiği Trabzon'dan memleketi Rize'ye gönderildi.

Diyarbakır'dan Trabzon'a getirilen Uzman Çavuş Fazlıoğlu'nun Türk bayrağına sarılı tabutu, uçaktan askerler tarafından indirilerek ambulansa taşındı. Aynı uçakla gelen şehit Uzman Çavuş Fazlıoğlu'nun güçlükle ayakta duran ve feryat eden annesi Fadime Fazlıoğlu ve babası Kamil Fazlıoğlu'nu askerler teskin etmeye çalıştı. Trabzon Valisi Yücel Yavuz ve Rize Valisi Erdoğan Bektaş da teselli etmeye çalıştıkları aileye üzüntülerini iletti. Şehit naaşını taşıyan ambulans Rize'ye hareket etti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Bekirhan Trabzon Kozluk Politika Güncel Haberler

title