Haberler

Tosmur Belediye Başkanı'nın Evi Soyuldu

Antalya'nın Alanya İlçesi Tosmur Beldesi Belediye Başkanı ve Aynı Zamanda Alanya Turizm Hizmet Birliği Başkanı Olan Musa Özdemir'in Evine Giren Hırsız Yada Hırsızların, Evde Bulunan Ziynet Eşyalarını Çaldıkları Öğrenildi.

Antalya'nın Alanya İlçesi Tosmur Beldesi Belediye Başkanı ve aynı zamanda Alanya Turizm Hizmet Birliği Başkanı olan Musa Özdemir'in evine giren hırsız yada hırsızların, evde bulunan ziynet eşyalarını çaldıkları öğrenildi.

Alınan bilgiye göre, Eski Gazipaşa Caddesi Özdemir Çıkmazı'nda bir evde oturan Belediye Başkanı Musa Özdemir'in dairesine hırsız girdi. Kapıyı zorlanmadan açan hırsızın, yatak odasında bulunan Özdemir'in eşine ait bilezik ve küpelerden oluşan ziynet eşyalarını çalarak kaçtığı kaydedildi. Özdemir ailesi, eve hırsız girdiğini fark edince polisi arayarak soyulduklarını söyledi. Polis, olay yerinde parmak izi araştırması yaptı. Çalınanların pek öneminin olmadığını ancak hırsızlık olaylarının her geçen gün artmasının üzücü olduğunu söyleyen Musa Özdemir, "Tabi bunda vatandaşların da ihmali söz konusu. Eşim dışarı çıkarken kapıyı çekip çıkmış, kilitlememiş. Hırsız da zorlanmadan eve rahatça girmiş. Kilitli olsaydı hırsız da bu kadar rahat giremezdi" dedi.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

(RY-CE-OK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title