Haberler

TNK Bronx'ta

Güncelleme:

TNK 13 Nisan akşamı saat 20:00'da Bronx'ta hayranları ile buluşacaklar.

13 NİSAN CUMA TNK @ BRONX

KAPI AÇILIŞI: 22:00



Konser saati: 23:00
 Öğrenci: 25 TL
Tam: 30 TL


TNK, 2001 yılında Ankara'da kuruldu. 2002 yılında düzenlenen SingYourSong adli yarışmada Genç Yetenek unvanına layık görüldü. Bundan sonra da çalışmalarına hızla devam edip; 2004 yılında Fanta Genç Yetenekler Arıyor adlı yarışmada ünlü müzisyenlerin ve yapımcıların bulunduğu bir jüri tarafından Türkiye birincisi seçildi. 2005 yılında ilk 'EP'leri olan Sıra Bizde" yayınlandı. "Sıra Bizde" adlı EP'den grunge/alternatif rock türündeki "Elveda De" parçasına 2007 yılının Mayıs ayında bir klip çekildi. Bu kliple beraber TNK dinleyicilerine ilk kez bir görsel sunma fırsatını yakalamış oldu.

TNK, 2009 yılında Pasaj Müzik ile anlaştı ve yaklaşık 11 ay süren yeni albümün kayıt süreci başladı. Kayıtları Ankara'da tamamlanan Volkan Yırtıcı'nın prodüktörlüğünü yaptığı "Söyle Ruhum" albümünde EP'deki tarzdan biraz daha farklı bir müzik ortaya çıkmıştır. Albümün ilk klip parçası da aynı adı taşıyan parçaya çekildi. Bas gitarda Basri Hayran, gitar ve vokallerde Caner Karamukluoğlu ve davulda Onur Ertem'den oluşan TNK, 2010 Temmuz ayında Fanta Gençlik Festivali kapsamında 16 şehirde Şebnem Ferah ve Ceza ile beraber yüzbinlerce müzik severle buluştu.TNK, Ekim ayında Dans Et adlı parçasına çektiği video klibini yayınladı. Aralık ayının sonunda da Ömer Faruk Sorak yönetmenliğinde Yine Yazı Bekleriz isimli parçasını kliplendirdi. Bu parça aynı zamanda Şubat ayında vizyona giren, yine Ömer Faruk Sorak yönetmenliğinde çekilen "Aşk Tesadüfleri Sever" isimli sinema filminin soundtrack albümünde yer aldı. Bu albümde Mehmet Günsür ile birlikte Bülent Ortaçgil'in "Eylül Akşamı" parçasını da seslendiren TNK'nin, aynı zamanda bu filmde ufak rolleri bulunmaktadır.

TNK, yine Şubat ayında piyasaya sürülen Nilüfer'in "12 Düet" albümünde "Selam Söyle" adlı parçayı seslendirdi. Çok yakında yayınlamayı planladıkları yeni albümlerinin kaydında olan TNK, şu sıralarda yurt çapında konserlerine devam etmektedir. Muhteşem canlı performansı kaçırmayın.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ömer Faruk Sorak Türkiye Fanta Kültür Sanat Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor kim kazandı? 1 Mayıs Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? TRT 1 ne zaman kuruldu? TRT kaç yıldır yayında bu yıl kaçıncı kuruluş yıl dönümü? Bir Sevdadır yok mu? Bir Sevdadır neden yok, bitti mi? Bir Sevdadır final mi yaptı 1 Mayıs Çarşamba? Şahane Hayatım final mi yapıyor? Şahane Hayatım bitiyor mu 2024? Sandık Kokusu final mi yapıyor? Sandık Kokusu bitiyor mu 2024? Taş Kağıt Makas final mi yapıyor? Taş Kağıt Makas bitiyor mu 2024? Kuruluş Osman final mi yapıyor? Kuruluş Osman bitiyor mu 2024? Sandık Kokusu 21. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Sandık Kokusu yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Taş Kağıt Makas 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Taş Kağıt Makas yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kuruluş Osman 159. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Deliha 2 konusu nedir? Deliha 2 oyuncuları kimler? Deliha 2 filmi ne zaman, nerede çekildi? Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 158. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! Metro ne zaman açılıyor? 1 Mayıs otobüs, Marmaray, vapur ve tramvay ücretsiz mi? Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, çeyrek altının kim aldı? 1 Mayıs Gelinim Mutfakta kim kazandı? Puan durumu nedir? Mayıs askerlik yerleri ne zaman açıklanacak? 2024 MSB Mayıs askerlik celp ve sevk tarihleri!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title