Haberler

Tiyatrocu Baykal Kent İçin Tören Düzenlendi

Tedavi gördüğü Bursa'da kalp yetmezliği sonucu 69 yaşında hayatını kaybeden tiyatro oyuncusu Baykal Kent için, 25 yıl boyunca sahne aldığı Beyoğlu'ndaki Orta Oyuncular Sahnesi'nde bir tören düzenlendi.

Tedavi gördüğü Bursa'da kalp yetmezliği sonucu 69 yaşında hayatını kaybeden tiyatro oyuncusu Baykal Kent için, 25 yıl boyunca sahne aldığı Beyoğlu'ndaki Orta Oyuncular Sahnesi'nde bir tören düzenlendi. Törene tiyatrocu Kent'in arkadaşları ve sevenleri katıldı.

Beyoğlu'ndaki Orta Oyuncular Sahnesi'nde düzenlenen törene ailesinin yanı sıra tiyatro oyuncusu Ferhan Şensoy, Rasim Öztekin, Birol Güven, Orhan Aydın, Ayberk Atilla, Ayla Arslancan, Aytuğ Yücel'in yanı sıra sevenleri katıldı. Törende Baykal Kent'in oynadığı tiyatrolardan oluşan kısa bir sinevizyon

gösterisi sunuldu. Sahneye çıkan ünlü tiyatrocu Ferhan Şensoy, Baykal Kent'in ay yıldızlı bayrağa sarılı tabutunun yanında bir konuşma yaptı. Şensoy'un, Baykal Kent ile geçmişte yaşadığı komik olayları

anlatması salonda ufak da olsa tebessümlere neden oldu. Törenin ardından Baykal Kent'in cenazesi Şişli Camisine götürüldü.

Birol Güven, yaptığı konuşmada "Son dönemde gerçekten koptuk hepimiz. Aradığımızda çok mutlu olduğunu söylemişti biz de onu Bursa'da mutlu olarak bırakmıştık" dedi. Aytuğ Yücel ise, " Baykal ağabeyle aynı sahneyi paylaşmadık ama aynı tiyatroyu paylaştık. Oyunculuğu konusunda zaten bir şey söylemeye gerek yok. Çok iyi bir oyuncuydu. Onun gülen yüzünü hiç unutmayacağım. Dünyanın en güzel gülen, gözlerinin içi gülen insanıydı. Nur içinde yatsın" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ferhan Şensoy Baykal Kent Beyoğlu Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title