Haberler

Thy, Birmingham'dan Daha Çok Uçacak

Türk Hava Yolları (THY), İngiltere'nin Birmingham şehrinden yaptığı uçuş sayısını artırdı.

Türk Hava Yolları (THY), İngiltere'nin Birmingham şehrinden yaptığı uçuş sayısını artırdı.

Birmingham'dan İstanbul'a haftalık uçak sefer sayısını 7'den 10'a çıkaran THY, böylece 2008 yılının Aralık ayında başlattığı Birmingham seferlerini iki katına çıkarmış oldu.

THY Birmingham Müdürü Selim Öztürk, "2008 yılında Birmingham'a uçuşların başlamasından bu yana, İngiltere'nin Midlands bölgesinden gördüğümüz yüksek talepten çok memnunuz" dedi.

Birmingham Havaalanı Üst Yöneticisi Paul Kehoe de, THY ile Birmingham'dan uçan yolcuların sadece ödedikleri paranın karşılığını almadıklarını, aynı zamanda ödül kazanmış bir servis, modern bir filo ve 98 ülkeye geçiş yapma olanağı elde ettiklerini ifade etti. Kehoe, "Ekstra uçuşlar İstanbul ve İstanbul üzerinden başka yerlere ulaşmak isteyenlere çok daha fazla seçenek sunacak" dedi.

Birleşik Krallık'ın Londra dışındaki üçüncü büyük havaalanı olan Birmingham'dan her yıl yaklaşık 9 milyon yolcu seyahat ediyor. - LONDRA

Kaynak: AA / Güncel

Türk Hava Yolları Selim Öztürk İstanbul Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title