Haberler

Teog Başarısına Bisiklet Hediyesi

HATAY'ın Altınözü İlçesi'nde Temel Öğretimden Ortaöğretime Geçiş Sınavı'nda (TEOG) 100 ve üzerine neti olan 160 öğrenciye bisiklet ve kask hediye edildi.

Kaymakamlık bahçesinde düzenlenen törende konuşan Altınözü Kaymakamı Bülent Uygur, ilçede geçen yıl yapılan TEOG'da 100 ve üzerinde net yapan öğrenci sayısının 47 olduğunu, yapılan başarılı çalışmalar sonucu bu yıl rakamın 160'a ulaştığını söyledi.

İlçede göreve başlayalı yaklaşık 7 ay olduğunu ve bu zaman zarfında eğitime ayrı bir önem verdiklerini belirten Kaymakam Uygur, "Bütün çocuklarımız altın değerindedir ama başarılı çocuklarımızın da ayrı bir yeri vardır. En büyük ödül güzel bir lise kazanmalarıydı. İnşallah bu çocuklarımız güzel bir liseye gidecekler. İyi bir lise iyi de bir üniversitenin anahtarı. Bu noktada ödülü de kullandık, öğretmenlerimizi, idarecilerimizi bu konuda motive ettik, kendileri de Allah'a şükür gayretliydiler. Hepsine teşekkür ediyorum ama en büyük teşekkür uzun ve stresli bir dönem geçiren sevgili öğrenci kardeşlerime, yolunuz da bahtınız da açık olsun, bu bisikletler de annenizin ak sütü gibi helal olsun" dedi. Uygur ayrıca başarılı öğrencilerin gelecek ay içinde Çanakkale gezisine gönderileceğini müjdeledi.

Yapılan konuşmaların ardından sınavda başarılı olan 160 öğrenciye bisiklet ve kaskları teslim edildi. - Hatay

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Bülent Uygur Altınözü Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title