Haberler

Temizlik işçileri parkta buldukları cüzdanı sahibine teslim etti

Güncelleme:

MANİSA'nın Alaşehir ilçesinde temizlik işçileri, parkta yerde buldukları içinde bir miktar para ve kimlik kartlarının bulunduğu cüzdanı, sahibine ulaştırdı.

MANİSA'nın Alaşehir ilçesinde temizlik işçileri, parkta yerde buldukları içinde bir miktar para ve kimlik kartlarının bulunduğu cüzdanı, sahibine ulaştırdı.

Alaşehir Belediyesi temizlik işçileri Ramazan Tarım (43), Murat Uzun (45) ve Seyfi Karataş (42), Cumhuriyet Parkı mevkisinde rutin temizlik işlerini yaparlarken, yerde cüzdan buldu. İşçiler, içinde bir miktar para ve kimlik kartları bulunan cüzdanı muhafaza altına aldı. Temizlik işçileri, sosyal medya üzerinden cüzdan sahibi Kasım Evren Gül'e ulaşarak teslim etti.

Durumdan haberdar olan Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu, temizlik işçilerini ve cüzdan sahibini makamında misafir etti. Başkan Öküzcüoğlu, "Cüzdanı sahibine iletmişler. Ben kendilerine hassas davranışlarından dolayı teşekkür ediyorum. Kendilerini başarı belgesi ve mütevazi bir ödülle ödüllendirdik. Ben tüm personelimden isteğimi buradan tekrar ediyorum. Alaşehir ve Alaşehir halkının huzurlu yaşaması için elimizden geleni yapacağız. ve bunları madden ve manen destekleyeceğiz. Onlar kişisel eşyalarını caddede unutabilirler görevimiz onları sahipleriyle buluşturmak olacaktır" dedi.

Temizlik işçisi Murat Uzun, "Rutin temizlik yaparken, bir cüzdan bulduk. Başkanımız Ahmet Öküzcüoğlu her zaman harama el uzatmamamızı dilerdi. Biz de cüzdanı sahibini bularak verdik" dedi. Cüzdan sahibi Kasım Evren Gül ise, "Ben her akşam buraya gelerek sokak hayvanlarına yiyecek bırakırım. Cüzdanımı düşürmüşüm farkında değilim. Bana ulaştılar. İçinde belli bir miktar param vardı. Kredi taksitimi ödeyecektim. Onların sayesinde cüzdanım elime geçti. Allah razı olsun" dedi.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Murat Uzun Alaşehir Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title