Haberler

Temizledikleri Çatı Çöktü, 3 Kişi Yaralandı

Sivas'ta Toptancılar sitesinde çalıştıkları karo fabrikasının üzerinde biriken karları temizleyen 3 işçi çatının çökmesi sonucu yaralandı.

Sivas'ta Toptancılar sitesinde çalıştıkları karo fabrikasının üzerinde biriken karları temizleyen 3 işçi çatının çökmesi sonucu yaralandı.

Gültepe Mahallesi'ndeki Toptancılar Sitesi'nde bulunan karo fabrikasında çalışan 41 yaşındaki Turan Çevik, 38 yaşındaki Osman Sarıkaya ve 60 yaşındaki Kazım Helvacı çatıda biriken karı temizlemek için çatıya çıktı. Fabrika işcileri, çatıda biriken yaklaşık 60 santimetre boyundaki karı 15 dakika temizledikten sonra 10 metre yüksekliğindeki çatı ağırlığa dayanamayarak çöktü.

800 metrekarelik sac çatının çökmesi sonrası olay yerine ambulans, itfaiye ve sivil savunma ekipleri sevk edildi. İş arkadaşları tarafından yıkıntılar arasından çıkarılan 3 işçi ambulans ile kentteki hastanelere sevk edildi. Sivas Devlet Hastanesi'ne götürülen Turan Çevik ve Osman Sarıkaya kazayı hafif yaralarla atlattı.

Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavi altına alınan Kazım Helvacı'nın ise sol ayak kaval kemiğinin kırıldığı ve boğazında kesik oluştuğu öğrenildi. Bu arada binanın çevresindeki dükkanlar da çökme ihtimaline karşı boşaltıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Turan Çevik Sarıkaya Gültepe Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title