Haberler

Tek Yumurta Üçüzlerinin Okul Heyecanı

Tek yumurta üçüzlerinin okul heyecanı Tokat'ta tek yumurta üçüzü kız kardeşler; Ceren, Cemre ve Ceyda okul heyecanı yaşadı.

Tek yumurta üçüzlerinin okul heyecanı

Tokat'ta tek yumurta üçüzü kız kardeşler; Ceren, Cemre ve Ceyda okul heyecanı yaşadı.

TOKAT - Tokat'ta tek yumurta üçüzü kız kardeşler Ceren, Cemre ve Ceyda okul heyecanı yaşadı.

Çay Mahallesinde ikamet eden 26 yaşındaki Mustafa İşler ile 24 yaşındaki Şule İşler çiftinin üçüz kızları, Gazipaşa İlkokulunda eğitim-öğretime başladı. Anneleri ile birlikte okula gelen üçüzler dikkat çekti. Arkadaşları ile birlikte sıraya giren minik öğrenciler sınıflarında aynı sırayı paylaştı. İlk defa üçüz öğrencileri olan öğretmen Hakan Sarı da bu eğitim öğretim yılında farlı bir heyecan yaşadığını, üçüzlerin aynı sınıfta olmasının avantajları ve dezavantajları olacağını kaydetti.

7 aylık kalplerinde delikle doğmuşlardı.

Anne Şule İşler, kızlarının ilk okul günü çok heyecanlı olduğunu belirterek, "Kızlarım 7 aylık doğmuşlardı, kalplerinde delik vardı. Ama Allah'ıma şükür bugünlere geldik. Bayağı bir badire atlattık. Devletimizden hayırseverlerden destek çıkanlar oldu. Özel mama getirdirdik devletimizin sayesinde. Şuan çok fazla bir sıkıntımız yok. Kalplerinde sorunları kalmadı ama astım bronşit rahatsızlıkları var. O biraz kış aylarında bizi perişan ediyor" dedi. Üçüzlerin okul masraflarını zor karşıladıklarını ifade eden İşler, "Formalarını müdür bey karşıladı. Kırtasiye masraflarını karşılayamadım henüz. Çantaları, bazı kırtasiye malzemeleri alınacak. Bir tane olsa sorun değil ama üç tane olunca kıyafet almakta bile çok zorluk çekiyoruz" diye konuştu.

Tokat'ta 2011 yılında 7 aylık olarak yaklaşık 1'er kilogram olarak dünyaya gelen üçüzler 2 ay kuvözde kaldıktan sonra anne ve babası tarafından kucağına alabilmişti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mustafa İşler Gazipaşa Tokat Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Sedef Şahin kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sedef Şahin kaç yaşında, nereli? Sedef Şahin biyografisi! 1 Mayıs'ta borsalar kapalı mı? #128176 1 Mayıs'ta borsada işlem yapılıyor mu? 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI: İşçi ve Emekçiler Bayramı anlamlı, uzun-kısa mesajlar! 1 Mayıs'ta EGO ücretsiz mi, otobüsler bedava mı? Ankara'da 1 Mayıs toplu taşıma ücretsiz mi? 1 Mayıs'ta kütüphaneler açık mı? 1 Mayıs'ta hangi kütüphaneler açık? Biricik Belediye Başkanı istifa mı etti? DEM Partili Mehmet Begit neden istifa etti, olay ne? #128204 1 Mayıs'ta bankalar tatil mi? 1 Mayıs'ta bankalar resmi tatil mi? 1 Mayıs hangi yollar kapalı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda İstanbul'da hangi yollar açık olacak? Alternatif güzergahlar neresi? 1 Mayıs'ta METRO ve OTOBÜS çalışıyor mu? İşçi Bayramı'nda otobüs ve metrolar açık mı? #128653 1 Mayıs'ta hastaneler açık mı? 1 Mayıs'ta aile hekimleri çalışıyor mu? Eczaneler, sağlık ocağı ve hastaneler açık mı? 1 MAYIS KAPALI YOLLAR VE ALTERNATİF GÜZERGAHLAR | #9940 1 Mayıs'ta kapalı olan yollar hangisi? İstanbul alternatif güzergahlar neler? SON DAKİKA: 1 MAYIS'TA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?#128653 1 Mayıs'ta otobüs, metro, metrobüs, marmaray bedava mı? #128669 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda okullar tatil mi? #128226 1 Mayıs Çarşamba okullar kapalı mı? BAHAR son bölümde ne oldu? Bahar 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? BAHAR yeni bölüm fragmanı izle! İSTANBUL GENELİ: 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı? #128669 İstanbul'da 1 Mayıs'ta alternatif yollar hangileri? #128651
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title