Haberler

TED Üniversitesi'nde Etki Ölçümü ve Yönetimi Zirvesi yapıldı

Güncelleme:

Türk Eğitim Derneği (TED) Üniversitesi'nde "Türkiye'de Harekete Geçme Zamanı" temasıyla Etki Ölçümü ve Yönetimi Zirvesi düzenlendi.

Türk Eğitim Derneği (TED) Üniversitesi'nde " Türkiye'de Harekete Geçme Zamanı" temasıyla Etki Ölçümü ve Yönetimi Zirvesi düzenlendi.

TED Üniversitesi ve Etki Yatırımı Danışma Kurulu (EYDK) işbirliğiyle Etki Ölçümü ve Yönetimi Zirvesi, " Türkiye'de Harekete Geçme Zamanı" temasıyla gerçekleştirildi.

TED Üniversitesi'ndeki zirvede konuşan Rektör Prof. Dr. İhsan Sabuncuoğlu, üniversitelerinin toplumsal fayda alanını, üç ana misyonundan biri olarak benimseyen, Türkiye'nin en genç ve yenilikçi üniversitelerinden biri olduğunu belirtti.

Bu kapsamda sürdürülebilir kalkınma amaçlarını, eğitim ve araştırma çalışmalarının temel bileşenlerinden biri haline getirildiğini ifade eden Sabuncuoğlu, "Ayrıca üniversitemiz, geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da Times Higher Education Impact sıralamasında yer almıştır. Özetle, TED Üniversitesi sosyal etki alanında aktif bir şekilde çalışmaktadır ve faaliyetlerine devam ederek alana katkı sunmaya devam edecektir. Bu zirvenin de başarıya ulaşacağını umuyoruz." dedi.

TED Başkanı ve TED Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Pehlivanoğlu da projelerin uygulanıp raflara konmak için değil sürdürülebilir olması gerektiğini dikkati çekerek, "Esas olan, yarattığınız etkiyi ölçmek, değişimin evrimini takip edebilmektir." ifadesini kullandı.

EYDK Başkanı Şafak Müderrisgil ise etkiyi ölçerek, soyut gibi görünen pozitif değişimi, para birimine dönüştürmek ve etkiyi, yatırımın fizibilitesi için belirleyici unsur haline getirmenin mümkün olduğunu söyledi.

Kaynak: AA / Güncel

Türkiye Eğitim Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ç.Rizespor Ankaragücü maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Ç.Rizespor Ankaragücü maçı şifresiz mi? Trabzonspor Gaziantep FK maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Trabzonspor Gaziantep FK maçı şifresiz mi? Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz nereden izlenir? Canlı maç izleme linki CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 28 Nisan Pazar günün maçları nereden izlenir? Göztepe Süper Lig'e çıktı mı 2024? Furkan sakatlandı mı? 28 Nisan Pazar Survivor Furkan'a ne oldu? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 28 Nisan Pazar 2024? Survivor kim kazandı? 28 Nisan Pazar Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor CANLI izle! 28 Nisan Pazar TV8 Survivor HD izleme linki! Kirli Sepeti 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Kirli Sepeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Teşkilat 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Teşkilat yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 28 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 28 Nisan 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kirli Sepeti CANLI izle! Kirli Sepeti 28. BÖLÜM FULL İZLE! Kapıcılar Kralı konusu ne, oyuncuları kimler? Kapıcılar Kralı filmi nerede çekildi, kaç yılında çekildi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title