Haberler

Tavas'ta TOKİ Süreleri Uzatıldı

Tavas'ta Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yapılması planlanan 224 konutla ilgili başvuruların 24 Mart'a uzatıldığı bildirildi.

Tavas'ta Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yapılması planlanan 224 konutla ilgili başvuruların 24 Mart'a uzatıldığı bildirildi.

Tavas Belediyesi'nden yapılan açıklamada, TOKİ tarafından Yeni Mahalle ve Kızılcabölük mahallelerinde yapılacak 224 konutla ilgili başvuruların hızla devam ettiği, başvurusu sayısının yapılacak konut sayısını geçtiği belirtildi.

Vatandaşların büyük çoğunluğunun tütün üreticisi olduğu ve tütün alımlarında yaşanan sıkıntıdan dolayı 24 Şubat Cuma günü bitecek başvuruların 24 Mart Cuma gününe kadar uzatıldığı belirtilen açıklamada görüşlerine yer verilen Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, şunları kaydetti:

"Söz verdik yapıyoruz. Tavas'ımızın çehresini değiştirmek için vatandaşlarımızın istekleri ve talepleri doğrultusunda yoğun bir çaba sarf ediyoruz. Toplu konutlarla ilgili başvurular hızla devam etmekte. Tütün üreticilerimizin sıkıntı yaşamaması için başvuru tarihimizi uzattık. TOKİ ile birlikte Tavas'ta yeni bir pencere açıyoruz. Ev sahibi olmayan alt gelir grubu vatandaşlarımız kira öder gibi ev sahibi olacak. Yine 3+1 sosyal konutlarla da vatandaşlarımız, bütçelerine uygun ev sahibi olabilecek."

Kaynak: AA / Güncel

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Turhan Veli Akyol Kızılcabölük Tavas Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title