Haberler

Taşlıçay Kaymakamı Nuri Samancı'yı Ziyaret Etti

Güncelleme:

Taşlıçay Kaymakamı Atif Çiçekli, Ağrı İli Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Mehmet Nuri Samancı'ya ziyarette bulundu.

Başkan Samancı, ilçe Kaymakamı Çiçekli'yi ve beraberinde gelen İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Kaya'yı birlik binası önünde karşıladı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Samancı, kaymakam Çiçekli'ye birliğin işleyişi ve projeleri hakkında bilgiler verdi.

Ziyaretten dolayı memnuniyet duyduğunu belirten Samancı, şunları ifade etti;

Birliğimiz toplamda 13.500 üyesi olan büyük bir ailedir. Öncelikle şahsım ve tüm üyelerim adına sayın Kaymakamımız Atif Çiçekli'ye bu nazik ziyaretinden dolayı teşekkür ederim.

Her yıl düzenli olarak bütün üyelerimizi ziyaret edip hayvanlarının kulak ve küpe numaraları alıyor güncellemeler yapıyoruz. Bu güncellemelerimizi hem kendi sistemimize hem de Turkvet sistemi ile kontrolü ve uyumlu hale getirildikten sonra icmal hazırlanarak İl-İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlükleri tarafından gerekli kontroller ve denetimlerden sonra kesin icmal sonucuna göre Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından ödemeler yapılır. Her yıl bu ödemeler sayesinde çiftçilerimizi hayvancılığa teşvik etmiş olmakla birlikte ilimiz ekonomisine de katkı sağlamış oluyoruz.

Bunun yanı sıra birlik olarak birçok proje hazırlayıp hayata geçiriyoruz. Serhat Kalkınma Ajansı'na sunduğumuz üye veri tabanı sistemi kurulumu projemiz onaylandı ve hayata geçti.

İbrahim Çeçen Üniversitesi, Tarım il Müdürlüğü ve Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği beraberliğinde Ülkesel hayvan ıslahı projesini yürütüyoruz. Proje kapsamında 12.600 hayvan desteklenecektir" dedi.

Birliğin yapılan ve yapılacak olan proje ve çalışmalarına destek olacağını vurgulayan Kaymakam Atif Çiçekli; Hayvancılık ile özdeşmiş olan bölgemizde böylesi önemli bir Birliğin başarılı çalışmalara imza atması beni oldukça mutlu etti. İlçemizde gerçekleştireceğiniz tüm çalışmalarda yanınızda olacağımı özellikle belirtmek istiyorum. Başarılarınızın devamını temenni ediyorum" dedi.

Kaymakam Çiçekli; Ayrıca Başkan Samancı'nın ilçemizde Belediye Başkanlığı Ak parti aday adaylığının hayırlı olması temennisinde bulundu.

Ziyaret sonrası çekilen hatıra fotoğrafının ardından birlikten ayrıldı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Atif Çiçekli Taşlıçay Ağrı Güncel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na 'Roma turu' tepkisi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na "Roma turu" tepkisi

İsrail, Refah'ta yine masum sivilleri vurdu: 21 kişi öldü, onlarca yaralı var

İsrail, Refah'ta yine masum sivilleri vurdu: 21 kişi öldü, onlarca yaralı var

'7 çocuğum aç' deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

"7 çocuğum aç" deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

Bakmadan Geçme

Sandık Kokusu Metin Akdülger neden ayrıldı? #128250 İstanbul'un Fethi otobüsler ücretsiz mi 2024? #129300 29 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 29 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Survivor Yunus Emre elendi mi? #129300 29 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 29 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 29 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 29 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 29 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! #128220 29 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 29 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 29 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680 AUZEF Çoçuk Gelişimi Bölümü kapatıldı mı, kapanacak mı? #129300
Başımıza taş yağacak! Tavuğa tecavüz etti, o anları başka bir vatandaş kayda aldı

Başımıza taş yağacak! Tavuğa tecavüz etti, o anları başka bir vatandaş kayda aldı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title