Haberler

Taşar Kendi Mezar Yerini 2005'te Yaptırdı

Eski İçişleri Bakanı Rüştü Kazım Yücelen, Trafik Kazasında Hayatını Kaybeden Mustafa Taşar'ın, Kardeşinin Ölümü Üzerine 2005 Yılında Kendi Mezar Yerini de Yaptırdığını Söyledi.

Trafik kazasında hayatını kaybeden Mustafa Taşar'ın yakın çalışma arkadaşlarından eski İçişleri Bakanı Rüştü Kazım Yücelen, Taşar'ın, 2005 yılında kendi mezar yerini yaptırdığını söyledi.

Taşar'ın ölümünün ardından son derece üzgün olduğunu belirten Yücelen, "Kardeşi öldüğünde burada mezar yeri yaptırmıştı kendisine" dedi. Yücelen, kazayla ilgili ilk bilgileri Ankara ve Afyon valilikleri ile emniyet yetkililerinden aldığını ifade etti.

Mustafa Taşar'ın akçiğer kanseri tedavisi gören kardeşi Faruk Taşar (48) 18 Ekim 2005'te hayatını kaybetmişti.

Öte yandan Mustafa Taşar'ın memleketi Gaziantep'te bulunan yakınları Afyon'a gitmek üzere yola çıktı. Mustafa Taşar'ın kızı Gonca Taşar ise kazanın ardından kaldırıldığı Devlet Hastanesi'nden Kocatepe Üniversitesi Ahmet Necdet Sezer Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne nakledildi. Taşar'ın kazadan yaralı kurtulan eşi ve yeğeninin durumunun ise iyi olduğu öğrenildi.(ANKA)

Kaynak: ANKA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title