Haberler

Tarsus Kaza Şehidi Polis Memuru Toprağa Verildi

Tunceli'de zırhlı araç kazasında şehit düşen polis memuru 32 yaşındaki Murat Küpeli, memleketi Mersin'in Tarsus İlçesi'nde son yolculuğuna uğurlandı.

Tunceli'de zırhlı araç kazasında şehit düşen polis memuru 32 yaşındaki Murat Küpeli, memleketi Mersin'in Tarsus İlçesi'nde son yolculuğuna uğurlandı. Ulu Camii'ndeki törene Mersin Valisi Özdemir Çakacak, Güney Deniz Saha Komutanı Koramiral Hasan Uşaklıoğlu, Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Nejat Atilla Demirhan, Büyükşehir Belediye Başkanı MHP'li Burhanettin Kocamaz, İl Jandarma Komutanı Albay Ömer Uyan, Emniyet Müdürü Rahmi Baştuğ, şehidin yakınları ile yaklaşık 2 bin kişi katıldı. Cenaze töreninde baba Hilmi Küpeli, anne Sembil Küpeli ve eşi Zehra Küpeli metanetlerini korumaya çalıştı.

Mersin Müftüsü Ali Melek tarafından kılınan cenaze namazından sonra şehit polis memuru Murat Küpeli'nin cenazesi bir süre omuzlarda taşındı. Daha sonra cenaze arıcına alınarak Sandal Mahallesi Mezarlığı'nda gözyaşları arasında toprağa verildi. Şehidin 2 ay önce 2 yaşındaki kızı Büşra'nın ağır grip olduğu ve tedaviye rağmen yaşamını yitirdiği belirtildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Murat Küpeli Tunceli Mersin Tarsus Güncel Haberler

title