Haberler

Tarsus İdmanyurdu Teknik Direktörü Tuyuran İstifa Etti

Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta mücadele Tarsus İdmanyurdu'nun Başkanı Önder Ege, Teknik Direktör Rıza Tuyuran'ın sunduğu istifasının kabul edildiğini söyledi.

Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta mücadele Tarsus İdmanyurdu'nun Başkanı Önder Ege, Teknik Direktör Rıza Tuyuran'ın sunduğu istifasının kabul edildiğini söyledi.

Başkan Ege, düzenlediği basın toplantısında, geçen ay Tarsus İdmanyurdu'nda teknik direktörlüğe getirilen ve takımın başında çıktığı 5 maçta da galibiyet alamayan Tuyuran'ın istifa ettiğini belirtti.

Ege, Tuyuran'ın istifasının ardından kaleci antrenörü Fevzi Tuncay'ın görevine devam edeceğini, takımı maçlara Tarsuslu genç antrenör Okan Küçük'ün hazırlayacağını ve Cem Gökayaz'ın ise yardımcı hoca olarak takımda olacağını söyledi.

Takımda 4 futbolcunun da süresiz olarak kadro dışı bırakıldığını belirten Başkan Ege sözlerini şöyle sürdürdü:

"Futbolcular Sercan Hacıoğlu, Koray Sönmez Uysal, Yasir Vardar ve Okan Aslan süresiz kadro dışı bırakıldı. Yönetim kurulunda da değişikliklere gidildi. Bergama Belediyespor maçının ilk 11'nde oynayan futbolculara bin 500'er lira, yedek oyunculara ise 750'şer lira ceza verilmesine karar verildi.

Takımın 2. kaptanı Koray Sönmez Uysal'ın yerine ise 2. kaptanlığa kaleci Yaşar Memişoğullarından'ın getirilmesine hükmedildi. 3. kaptan ise Alper Yener oldu."

Kaynak: AA / Güncel

Tarsus İdmanyurdu Fevzi Tuncay Ege Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title