Haberler

Tacizden Sonra Yeni Suçlama

Gaziantep Vali Yardımcısı İken 2004 Yılında Manisa Vali Yardımcılığına Atanan, Ancak Kararnamesi İptal Edilerek Güzelbahçe Kaymakamlığı Görevine Getirilen Z.a.m.y. Hakkında, Taciz Davasından Sonra Görevi Kötüye Kullanmaktan da Dava Açıldı.

Gaziantep Vali Yardımcısı iken 2004 yılında Manisa Vali Yardımcılığına atanan, ancak kararnamesi iptal edilerek Güzelbahçe Kaymakamlığı görevine getirilen Z.A.M.Y. hakkında, taciz davasından sonra görevi kötüye kullanmaktan da dava açıldı.

İlk olarak yanında çalışan sekreterlerine tacizde bulunduğu iddiasıyla kamuoyunun gündemine oturan ve 3 yıl Güzelbahçe Kaymakamlığı yapan Z.A.M.Y., geçen 2007 Eylül ayı sonunda, bu iddialar üzerine Zonguldak Hukuk İşleri Müdürlüğü’ne atandı. Biri eski iki sekreteri tarafından cinsel tacizle suçlanan ve atamanın ardından emekli olan Z.A.M.Y. hakkında İzmir 7’inci Ağır Ceza Mahkemesi’nde dava açıldı. Tutuksuz yargılanan eski kaymakamın, iki ayrı ‘cinsel taciz’ suçundan 2 kez 3 aydan 2 yıla kadar, ‘cinsel saldırı’dan da 2 yıldan 7 yıla kadar olmak üzere hapis cezasına mahkum edilmesi istendi. Kaymakamın suçlamarı reddettiği bu dava henüz sonuçlanmadı.

 İkinci dava

Güzelbahçe eski Kaymakamı Z.A.M.Y. hakkında ikinci olarak, Güzelbahçe Belediyesi Hesap İşleri eski Müdürü Güler Barut’un önce aracının kurşunlanması, sonra da kendisinin silahla yaralanması olayında ‘görevi kötüye kullanmak’ suçundan dava açıldı. İzmir 11’inci Ağır Ceza Mahkemesi’nde açılan davada, Güzelbahçe Belediyesi’nde Hesap İşleri Müdürü iken, Güzelbahçe Belediyesi’nin halen cezaevinde bulunan eski başkanı Ertan Avkıran’la ters düştüğü için spor salonuna görevlendirilen Güler Barut’un, Kaymakamlık makamına yaptığı şikayetleri yeterince araştırmadığı iddia edildi. Z.A.M.Y.’nin görevini yetirine getirmeyerek ve ihmal ederek, mağduriyete sebep verdiği için 2 yıl hapisle cezalandırılması istendi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Refah'ta İsrail ile Mısır askerleri arasında çatışma! 1 asker hayatını kaybetti

Refah'ta İsrail ile Mısır askerleri arasında çatışma! 1 asker hayatını kaybetti

Görüntü Türkiye'den! Ağaçtaki dev yılanı görenler gerçek olduğuna inanamıyor

Görüntü Türkiye'den! Ağaçtaki dev yılanı görenler gerçek olduğuna inanamıyor

Pendik'te bulunan cesetle ilgili kan donduran detaylar! 16 parçaya bölünmüş, derisi bile yüzülmüş

Pendik'te bulunan cesetle ilgili kan donduran detaylar! 16 parçaya bölünmüş, derisi bile yüzülmüş

Bakmadan Geçme

İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 27-28 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! Şaban Oğlu Şaban filmi konusu nedir? Şaban Oğlu Şaban oyuncuları ve Şaban Oğlu Şaban özeti! #128250 Şaban Oğlu Şaban nerede çekildi, köşk nerede? Hangi il ve ilçede çekildi? Şaban Oğlu Şaban film çekimleri nerede yapıldı, ev neresi? #128250 Kuş gribi hayvandan insana geçer mi? Kuş gribi etten bulaşır mı? Selahaddin Eyyubi canlı izle! TRT 1 Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 26. bölüm canlı yayın izleme linki #128250 ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 27-28 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! 27 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! #128680 Türkiye'nin kendi petrolü var mı? Türkiye'de petrol var mı varsa neden çıkaramıyoruz? 27 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? #128680 Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680 Bahar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki! #128250 İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 27-28 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! 2024 Kurbanlık fiyatları! Büyükbaş ve Küçükbaş kurban fiyatı ne kadar? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 27-28 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! TOKİ BAŞVURU ŞARTLARI AÇIKLANDI! Toki'nin başvuru şartları neler?
Pendik'te parçalanarak çöp konteynerlerine atılan cesedin kimliği belli oldu

Pendik'te parçalanarak çöp konteynerlerine atılan cesedin kimliği belli oldu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title