Haberler

Swatch'tan Yeni Klasik Koleksiyonu

Güncelleme:

Swatch yeni klasik koleksiyonu ile şıklık ve zerafeti buluşturuyor.

Isviçre'nin ünlü saat ve takı tasarımcısı Swatch Irony serisine kattığı yeni altı saat ile sizi şıklığınızı tamamlamaya davet ediyor.

Klasik Koleksiyon paslanmaz çelik iki adet Irony Chrono modeli sunuyor. PVD Rose ve PVD altın renk seçenekleri sunan saatlerin kayış ve kadranlarındaki beyz renk detayı kontrast oluşturuyor. Kasasını süsleyen 13 tane şeffaf kristal ile bilekleriniz ışıl Işıl parlarken tüm dikkatleri üzerinizde toplayacaksınız.

Yeni Chrono modellerine iki Irony Medium ekleniyor. İncelikleri ile dikkat çeken, pemve altın olmak üzere iki renk seçeneği sunan bu modeller 33mm boyutundaki kasaları ile zerafetinizi tamamlıyor. Pembe- beyaz ve altın-beyaz kayışı tamamlayan beyaz kadran ise bileğinizi uyum içinde sarıyor.

Son olarak koleksiyondaki yerini alan 2 adet Irony Big ile Classic Collection (PVD Extensions) tamamlanıyor. Yellow Medal (YGG706G) dore renkteki kadranı güneş ışığı efekti detayı ile dikkat çekiyor. Black Medal(YGG706) modeli ise timsah derisi motifli deri kayışı ile şıklığı yakalamanızı sağlıyor.

Klasik Koleksiyon şıklık ve zerafeti ile bileğinde ayrıcalık yakalamak isteyen herkesi Swatch mağazalarında bekliyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Swatch Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title