Haberler

Suriyeliler Mersin'de Taksiciyi Gasp Edip Boğazını Kesti

Güncelleme:

Suriyeli 2 kişi, taksi şoförü 56 yaşındaki Ali Koç'un bıçakla boğazını kesip yaralayarak 170 lirasını gasp etti.

Mersin'de aracına iki Suriyeliyi alan 56 yaşındaki taksi şoförü Ali Koç, Suriyelileri gidecekleri yere götürdükten sonra taksi ücretini istedi. O sırada arka koltukta oturan Suriyeli yolcu şoförün boğazını kesip 170 lirasını gasp etti.

ISSIZ SOKAĞA GİDİP GASP ETTİ

Merkez Toroslar ilçesindeki Mersin Devlet Hastanesi yakınlarında saat 00.30 sıralarında 33 T 0382 plakalı taksisine 2 kişiyi alan Ali Koç, yolcuların isteği üzerine Arpaçsakarlar Mahallesi'ne doğru yola çıktı. 25 yaşlarında, 1.65-1.70 boylarında ve konuşmalarından da Suriyeli oldukları anlaşılan kişiler, iddiaya göre Arpaçsakarlar Mahallesi'ne gelindiğinde ıssız bir sokakta Koç'un aracı durdurmasını istedi. Koç, Suriyelilerden taksi ücretini ödemelerini beklerken birden arka koltukta oturan kişi büyük bir bıçağı boğazına dayayarak parasını istedi. Vites kolunun önünde bulunan 170 lirayı alan şüpheliler, daha sonra üstünü aradıkları Ali Koç'un boğazını kesip uzaklaştı.

Boğazında derin bir kesik meydana gelen Ali Koç, acı ve kanlar içinde aracından inerek yardım istedi. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen ambulansla Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne götürülen Ali Koç ameliyata alındı.

Koç'un sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu belirtilirken, polis de Suriyeli gaspçıları yakalamak için kentte geniş çaplı bir çalışma başlattı. Ekipler, çalışma kapsamında Suriyelilerin taksiye bindiği noktayı gören hastane kavşağındaki mobese kameralarının görüntülerini incelemeye aldı.

"ENDİŞE VERİCİ"

Yaşanan olay taksiciler arasında da büyük tepki ve endişeye neden oldu. Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Başkan Vekili ve Mersin Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Veysel Sarı, şu değerlendirmelerde bulundu:

"Uzun zamandır meydana gelmediğine sevindiğimiz gasp olayını Mersin'de tekrar yaşıyor olmaktan büyük endişe duydum. Suriyeliler'in geçtiğimiz günlerde korsan taksicilik yapmalarıyla neden oldukları huzursuzluğun üzerinden çok geçmeden arkadaşımız Ali Koç'un gasp edilmesi ve boğazının acımasızca kesilerek öldürülmek istenmesi endişemizi daha da arttırmıştır. Şoför arkadaşlarıma itidal tavsiye ediyor ve güvenlik güçlerinin suçluları en kısa zamanda ele geçireceği inancı ile arkadaşımız Ali Koç'a da geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum." - Mersin

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mersin Devlet Hastanesi Arpaçsakarlar Toroslar Ali Koç Yerel Sağlık Yaşam Politika Ekonomi Güncel Haberler

Oktay Kaynarca'dan dikkat çeken çıkış: Ben Türkiyeliyim

Oktay Kaynarca'dan dikkat çeken çıkış: Ben Türkiyeliyim

Eşi ve 3 yaşındaki oğlunu silahla vurarak öldüren polis aynı tabancayla intihar etti

Eşi ve 3 yaşındaki oğlunu silahla vurarak öldüren polis aynı tabancayla intihar etti

Atatürk Anıtı'na baltayla saldırı! Provokatörlerden 'Neden' sorusuna 'Sadece Allah rızası için' yanıtı

Atatürk Anıtı'na baltayla saldırı! Provokatörlerden "Neden" sorusuna "Sadece Allah rızası için" yanıtı

Kriz onları da vurdu! Kay Süt iflas etti, fabrika icradan satışa çıkarılıyor

Kriz onları da vurdu! Kay Süt iflas etti, fabrika icradan satışa çıkarılıyor

500

Yorumlar (74)

ruyaMobil-ANDROID:

bu ulkede artik suriyeli gormek istemiyoruz..kendini karnini zor doyuran Türkiye halki birde bunlari doyurmaya calisip karsiligindada gasp fuhus hırsızlık dilencilik gibi sorunlarla nankörlükle hainlikle karsi karşıya kaliyor.

33
2
yanıtYanıtla
escobarmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Bunlari memlekete sokup heryere yayanlar nerede kardeslerim diyordu birileri.milletin bogazini kesiyorlar.millet tpplanip bunlari atmali yada devlet gerekeni yapsin.

31
0
yanıtYanıtla
Mehmett:

Suriyeliler bu ülkeye verilmiş birer değerli emanettir. Mazlumlardır. Savaştan kaçan bu mazlumlara bakıyorum da acımasızca eleştiriler getiren zalimler var. Mazlumlar taksicilik yapmak istemiş. Bunlara taksi ve dolmuş hatları ücretsiz verilmesi gerekir. Çünkü Eset zulmünden kaçarak bize sığınmışlardır. Bunların maddi manevi tüm ihtiyaçları karşılandımı? Bunlara Türkiye ortalama geliri olan kişi başı 10. 000 dolar kadar para verildi mi? Eeey Eset zulmünden kaçmanın ne olduğunu bilmeyenler.

1
27
yanıtYanıtla
Hakan:

Suriyelilerin gitme zamani geldi

27
0
yanıtYanıtla
BİLİNMEZ:

HALK TOPLANSIZN SURİYELİLERİ ATSIN YETER YA BU NEDİR BİZİM İNSANIMIZ ÖLÜYOR ONLAR YAŞIYOR ONLARI SOKMAYIN MEMELEKETE YETERTÜRK AİLELERİNİN YUVALARINI BOZDUNUZ YETERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR BE

27
0
yanıtYanıtla
,:

ALLAH ONLARI BU ÜLKEYE SOKANIN BİN BELASINI VERSİN İNŞALLAH

25
1
yanıtYanıtla
vatandaşMobil-ANDROID:

Suriyeli leri hemen göndermeniz lazım.

25
0
yanıtYanıtla
gerçekkkkk:

suriyelileri memleketinize dolduranları alkışlamaya devam edin bunlar iyi günleriniz

23
1
yanıtYanıtla
ahmet kara:

Siz asil ulkede 5, 6 sene sonra suriyeli terorunu goreceksiniz, bunlar daha bir sey degil. bunlari ulkemize dolduranlarin allah cezasini versin.

23
0
yanıtYanıtla
nana:

aldın ülkemize suriyelileri al işte olacağı buydu. Çıkın gidin ülkemizden!

22
0
yanıtYanıtla
Tüm 74 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title