Haberler

Suriye'de Kaçırılan Gazeteci Hamit Coşkun'un Ailesi Oğullarının İyi Haberini Bekliyor

Suriye'de esir alınan iki gazeteciden biri olan Hamit Coşkun'un Karamürsel'de yaşayan ailesi oğullarından gelecek iyi haberi bekliyor.

Suriye'de esir alınan iki gazeteciden biri olan Hamit Coşkun'un Karamürsel'de yaşayan ailesi oğullarından gelecek iyi haberi bekliyor.

Suriye'deki olayları görüntülemek için 5 Mart'ta bölgeye giden Gerçek Hayat Dergisi'nin Ortadoğu Temsilcisi Adem Özköse ve kameraman Hamit Coşkun'dan haber alınamıyor. Esad yanlıları tarafından Husayrı köyünde esir alındıkları iddia edilen iki gazetecinin Nusayrililere karşı rehin tutulduğu ve kameraman Hamit Coşkun'un yaralı olduğu bölgeden gelen bilgiler arasında yer alıyor.

Hamit Coşkun'un Karamürsel'de yaşayan ailesi oğullarından gelecek güzel haberleri umutla bekliyor. Acılı baba Ali Coşkun, " Oğlum bana 5 Mart günü telefon açarak İtalya'ya gideceğini söyledi.Yıllardır kameramanlık yaptığı için gitmesine müsaade ettim.Fakat İtalya'ya değil Suriye'ye gittiğini öğrenince dünya başıma yıkıldı. Günlerdir ondan gelecek mutlu bir haberi bekliyoruz" dedi.

İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Bölümü'nde okuyan 21 yaşındaki Hamit Coşkun'un dedesi, torununun kaybolmasının ardından hayatını kaybetti. Öte yandan Hamit'in ağabeyi Mustafa Yahya Coşkun'un da Mavi Marmara Gemisi'ne yapılan baskında tutuklanan gazeteciler arasında olduğu belirtildi. Mustafa Yahya Coşkun'un, kardeşi Hamit'ten gelecek mutlu bir haber için Suriye sınırında günlerdir beklediği belirtildi. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Yahya Coşkun Adem Özköse Karamürsel Suriye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title