Haberler

Karısını öldüren polis memurunun ilk ifadesi: Olayı hatırlamıyorum

Güncelleme:

Çorum'da boşanma aşamasındaki eşini öldüren polis memuru Mürsel Ataklı, emniyetteki ifadesinde "Eşimle pikniğe gitmiştik. Ben yapmadım. Olayı hatırlamıyorum" dedi. Ataklı, çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı.

Çorum'un Sungurlu ilçesinde yol kenarında başından ve göğsünden vurulmuş cesedi bulunan Gülten Ataklı'nın (35) gözaltına alınan boşanma aşamasındaki eşi polis memuru Mürsel Ataklı (38), tutuklandı.

VATANDAŞLAR HABER VERDİ

Olay, dün Sungurlu ilçesi Demirşeyh köyü Topaktaş mevkisinde meydana geldi. Köye yakın, çalılık alanda hareketsiz yatan kadını görenler jandarma ve sağlık ekiplerine haber verdi.

BAŞINDAN VE GÖĞSÜNDEN VURULMUŞTU

Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, Gülten Ataklı olduğu belirlenen kadının başından ve göğsünden vurulduğunu ve yaşamını yitirdiğini tespit etti. Soruşturma kapsamında Ataklı'nın Samsun'da görev yapan boşanma aşamasındaki eşi polis memuru Mürsel Ataklı gözaltına alındı.

Karısını öldüren polis memurunun ilk ifadesi: Olayı hatırlamıyorum

İFADESİNDE "HATIRLAMIYORUM" DEDİ

Ataklı, jandarmadaki işlemlerinin ardından bugün Sungurlu Adliyesi'ne sevk edildi. Mürsel Ataklı'nın ifadesinde eşiyle piknik yapmaya gittiklerini belirterek, "Daha sonra konuştuk. Ama ben yapmadım. Olayı hatırlamıyorum" dediği belirtildi. Ataklı, çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı.

Gülten Ataklı'nın cenazesi, otopsi için Ankara Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Çorum 3.Sayfa Güncel Haberler

Komşu ülkeden atılan roketler İsrail'i cehenneme çevirdi

Komşu ülkeden atılan roketler İsrail'i cehenneme çevirdi

Kapadokya'daki balayı tatilinde fenalaşan 2 günlük gelin hayatını kaybetti

Kapadokya'daki balayı tatilinde fenalaşan 2 günlük gelin hayatını kaybetti

Eşini evde başkasıyla yakaladı! İkisini de öldürüp intihar etti

Eşini evde başkasıyla yakaladı! İkisini de öldürüp intihar etti

Bakmadan Geçme

Survivor ilk eleme adayı kim oldu? 4 Haziran dokunulmazlığı kim kazandı? Survivor Merve eleme adayı mı? Resmi Gazete bugün (4 Haziran) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Kabine Toplantısı Gündemi: Kurban Bayramı tatili 9 gün olacak mı? Emekli bayram ikramiyesine zam var mı? Sokak hayvanlarıyla ilgili yasa teklifi! Kabine Toplantısı ne zaman, saat kaçta? 4 Haziran Kabine Toplantısı gündemi nedir? Di Marzio kimdir? Di Marzio kaç yaşında, nereli, mesleği ne? LOL çöktü mü? 4 Haziran Salı LOL sorun mu var? #129300 Icardi gidiyor mu? Icardi ayrılacak mı? #129300 Emekliye bayram ikramiyesi artacak mı? 3 bin TL emekli ikramiyesi ne kadar olacak? Organ bağışı caiz mi? Diyanete göre Organ bağışı günah mı? #129300 4 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 4 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 4 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
Esenyurt'ta mide bulandıran görüntüler! Dükkanına gelen çocuğu dövdü, yetmedi annesini taciz etti

Esenyurt'ta mide bulandıran görüntüler! Dükkanına gelen çocuğu dövdü, yetmedi annesini taciz etti

500

Yorumlar (11)

Export 86:

Planlayarak ve tasarlayarak al sana hayırlı işler polis abi

204
20
yanıtYanıtla
Hülagü:

Sana bu aklı veren avukata 250 bin Tl verip, bir de müebbet alınca her şeyi hatırlarsın. ! :)

131
8
yanıtYanıtla
Ersen Parlak:

Vicdanın , sabah , akşam Hatırlatacak

104
3
yanıtYanıtla
Sm57:

Hatırlamıyorum sinkaflı küfür etti anama bacıma sövdü şekerim çıktı pişmanım bunlar da adamım diye geçiniyor yaptın bir halt arkasında dur bari

69
8
yanıtYanıtla
Altay Bozkurt:

EVLENIRKEN KIZIN VEYA KADININ YÜZ GÜZELLIGINE ALDANMAYIN SAKIN , EN ÖNEMLISI HUYU VE KARAKTERININ GÜZELLIGI !!

4
10
yanıtYanıtla
Fenerli :

Kendi ömrünü ve karşı tarafın ömrünü yok etmek nedir. Bu boşanma kanunları degismelidir tek bir kadın cümlesiyle işlemler yapılmamalıdır veya ölene kadar süper nafaka emekliliği olmamalıdır yada doğal velayet denilerek çocuk anneye verilmemelidir. Yoksa malesef sonuç cinnetler oluyor

7
6
yanıtYanıtla
Serkan Özcan:

güzelim kadını öldürmüş sonra hatırlamıyorum demiş şaka gibi

12
0
yanıtYanıtla
O Z:

Zaten başımıza ne geliyorsa bu filtreli fotoğraflardan geliyor.

1
7
yanıtYanıtla
Seray Mert:

Ne alâka ? Bu nasıl yorum?

yanıt6
yanıt0
Mehmet Ali:

Hatırlamıyormuş!

4
1
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title