Haberler

Şükriye Tutkun'dan Muhteşem Konser

Güncelleme:

Temaşa-i Ramazan programı kapsamında konser veren usta sanatçı Şükriye Tutkun, en güzel şarkı ve türkülerle Bursalı sevenlerini keyifli bir müzik yolculuğuna çıkardı.

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen 'Temaşa-i Ramazan' kapsamında konser veren ünlü sanatçı Şükriye Tutkun, Bursalı sevenlerine müzik ziyafeti çekti.

Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Kültür A.Ş. tarafından organize edilen Temaşa-i Ramazan, Merinos Parkı'nda eğlenceli konserlere imza atmaya devam ediyor. Birbirinden özel sanatçılarla Bursalı sanatseverleri bir araya getiren program, yine özel bir sesi ağırladı. Kendine özgü yorumuyla müziğin güçlü isimlerinden biri olan ünlü sanatçı Şükriye Tutkun, hayranlarını eşsiz bir müzik yolculuğuna çıkardı. Ramazan eğlenceleriyle de şenlenen Merinos Parkı'nda bir araya gelen vatandaşlar, Şükriye Tutkun'un seslendirdiği şarkı ve türkülerle muhteşem konserin tadını çıkardı. Bursa'ya özel bir repertuarla sevenlerini selamlayan sanatçı, konserde farklı yörelerden türküler de seslendirdi. Sevenlerinden yoğun ilgi gören Tutkun'a konserin sonunda teşekkür plaketi takdim edildi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Şükriye Tutkun Merinos Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title