Haberler

Süheyl Uygur, CarrefourSA Bayrampaşa Alışveriş Merkezi'nde

Güncelleme:

CarrefourSA Bayrampaşa Alışveriş Merkezi 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'ne özel olarak düzenlendiği birbirinden eğlenceli yarışmalar ile ziyaretçilerine keyifli saatler yaşatacak.

Türkiye'nin alışveriş merkezi yönetiminde lider şirketi Cefic tarafından yönetilen CarrefourSA Bayrampaşa Alışveriş Merkezi 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'ne özel olarak düzenlendiği birbirinden eğlenceli yarışmalar ile ziyaretçilerine keyifli saatler yaşatacak.

Süheyl Uygur'un eğlenceli sunumu ile gerçekleşecek etkinliklerde 05 Aralık'ta başlayıp 28 Şubat tarihinde sona eren kampanyanın çekilişi de düzenlenecek. 8 Mart Cumartesi saat 13.00'teki çekilişin sonunda 3 şanslı kişi Honda motosiklet kazanma şansını yakalayacak. CarrefourSA Bayrampaşa Alışveriş Merkezi'nde, Süheyl Uygur'un sunumu ile yapılacak çekilişin ardından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'ne özel, kadın ziyaretçilere eğlenceli yarışmalar düzenlenecektir.

2003'te ziyaretçilerini ağırlamaya başlayan müşteri odaklı hizmet anlayışını benimseyen CarrefourSA Bayrampaşa AVM, ziyaretçilerine ücretsiz 600 araçlık açık ve 1.352 araçlık kapalı otoparkı, bebek bakım odası, mescit ve engelli hizmetleriyle rahat ve konforlu bir alışveriş deneyimi yaşatıyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Süheyl Uygur Bayrampaşa Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title