Haberler

    Sporun Kadınları' Başlıyor

    Programın ikinci sezonunda kayakçı Özlem Çarıkçıoğlu, basketbolcu Cansu Köksal, kick boxçu Duygu Turan, bilardo oyuncusu Gülşen Degener, atlet Şevval Ayaz, triatlet İpek Onaran, serbest dalışçı Fatma Uruk, bisikletçi Esra Kürkçü, açık deniz yüzücüsü Bengisu Avcı gibi başarılı kadın...

    Programın ikinci sezonunda kayakçı Özlem Çarıkçıoğlu, basketbolcu Cansu Köksal, kick boxçu Duygu Turan, bilardo oyuncusu Gülşen Degener, atlet Şevval Ayaz, triatlet İpek Onaran, serbest dalışçı Fatma Uruk, bisikletçi Esra Kürkçü, açık deniz yüzücüsü Bengisu Avcı gibi başarılı kadın sporcuların hikayeleri ekrana gelecek.

    Yönetmen ve sunuculuğunu Zerrin Yazar, yapımcılığını Ali Çiçek- Bengi Bay, kameramanlıklarını İrfan Yazar, Mesut Bülent Mortaş, Yüksel Şıpka, kurgusunu Özgür Arıkan'ın yaptığı program bu sezonda da 13 bölümden oluşuyor.

    Dallarında en iyi ya da gelecek vadeden isimlerden oluşan sporcular, en çok medyadaki ilgisizlikten yakınıyor. Sponsor desteği bulmakta çektikleri zorluklar ise bireysel spor yapanların en büyük sıkıntısı. Oysa hepsi de uluslararası arenada Türkiye'yi temsil edip, madalyalar kazanan, sporu hayat biçimi haline getirmiş isimler.

    İŞTEN ÇIKIP ANTRENMANA GİDİYORLAR

    Aralarında öğrenci olanlar olduğu gibi, iş hayatına atılmış, öğretmen, hemşire, banka müfettişi olup kariyer basamaklarını tırmananlar da var. Yıllık izinlerinde kamplara, uluslararası organizasyonlara katılıp, madalya alarak iş başı yapıyorlar.

    Program, sporcu olmak isteyen çocuk ve gençlere, çocuğunu spora yönlendirmekte tereddüt eden ailelere de örnek olmayı hedefliyor. Çünkü spor, hepsinin de hem okul hem de meslek hayatlarına olumlu katkı yapmış.

    İLK BÖLÜM 19 MAYIS'TA

    13 bölüm sürecek ve her pazar 10: 40'ta yayınlanacak 'Sporun Kadınları'nın ilk bölümü önemli bir günde, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nda yayınlanmaya başlıyor. İlk bölümün konuğu ise Türkiye'yi Pyeongchang Kış Olimpiyat Oyunları'nda temsil eden kayakçı Özlem Çarıkçıoğlu olacak.

    GÖZLERİ TOKYO'DA

    Olimpiyat oyunları, hemen hepsinin en büyük hedefi. 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları'nda madalya almak için var güçleriyle ter dökmeye devam ediyorlar.

    Kaynak: Hürriyet / Güncel

    Cansu Köksal Haberler

    Bakmadan Geçme

    Samsunspor Trabzonspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Samsunspor TS maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester City Wolverhampton maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.City Wolverhampton maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Samsunspor Trabzonspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Samsunspor TS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Gönül Dağı CANLI izle! TRT 1 Gönül Dağı 137. yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Benzine ve motorine indirim gelecek! SON DAKİKA! Akaryakıta indirim var mı, ne zaman? Hull City play-off'a kaldı mı, kaçıncı oldu? Hull City Premier Lig'e çıkar mı? Zaniola Galatasaray'a dönecek mi? Aston Villa Zaniola'nın bonservisini aldı mı, alacak mı? Samsunspor Trabzonspor maçı CANLI izle! 4 Mayıs Samsunspor TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title