Haberler

Müstehcen yayın yapan "Laz kızı"nın 2 yıla kadar hapsi istendi

Güncelleme:

TikTok'ta yarı çıplak halde açtığı canlı yayında 160 bin lira para kazanan "Laz kızı" kullanıcı adlı Gül Hatun gözaltına alındıktan sonra serbest bırakılmıştı. Hatun'un müstehcenlik suçundan 2 yıla kadar hapis cezası istendi.

Sosyal medya hesabından para karşılığı müstehcen içerikli canlı yayın açan şüpheli Gül Hatun ile ilgili yürütülen soruşturma tamamlandı. 'Laz kızı' ismiyle tanınan Gül Hatun hakkında 'müstehcenlik' suçundan 2 yıla kadar hapis cezası istendi.

MÜSTEHCEN YAYINDAN 160 BİN TL KAZANMIŞ

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianamede, 'Tiktok' isimli sosyal medya platformu üzerinden 'lazkızı34' kullanıcı adıyla yayınlar yaptığı, bu yayın içeriğinde müstehcen yayınlara yer verdiği kaydedildi. Şüpheli Gül Hatun'un yayında 160 bin lira kazandığını söylediği ancak olayın duyulmasının ardından sosyal medya hesaplarını kapattığı ve soruşturma başlatıldığı anlatıldı.

"GÜZEL BİR ŞEY VAR ONU DA GİYECEĞİM" DEYİP PARA İSTEMİŞ

İddianamede şüpheli Gül Hatun'un savunmasına da yer verildi. Gül Hatun savunmasında bir süredir çalışmadığı, Tiktok'ta yayın açtığı ve takipçilerinin hediyeler gönderdiğini, bu hediyelerin kendi hesabına nakit olarak aktardığını söyledi. Gül Hatun savunmasının devamında dosyada bulunan görüntülerin Ocak ayında yayınlandığını, yayında "Güzel bir şey var. Onu da giyeceğim. Bir kere daha hediye atın" diyerek takipçilerinden para talep ettiği, yayında özel bölgelerini açtığını ve bunu para kazanmak için yaptığını ifade etti. Gül Hatun Tiktok'tan 30 bin lira kazandığını ve yaptıklarının suç olduğunu bilmediğini de belirtti.

Müstehcen yayın yapan 'Laz kızı'nın 2 yıla kadar hapsi istendi

2 YILA KADAR HAPSİ İSTENDİ

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianamede müstehcen içerikli görüntülerin herkese açık olan bir platform üzerinden çocukların da serbestçe girip görebileceği şekilde alenen paylaşıldığı değerlendirilerek üzerine atılı suçu işlediği belirtildi. Şüpheli Gül Hatun hakkında 'müstehcenlik' suçundan 6 aydan 2 yıla kadar hapis cezası istendi.

Sosyal medya fenomeni Gül Hatun hakkında müstehcenlik suçundan hapis cezası istendi

NE OLMUŞTU?

Tiktok'ta bir kadının göğüslerini açarak yayınlar yapması sonrasında ekipler harekete geçmiş ve yapılan araştırmalarda görüntülerdeki kişinin Gül Hatun olduğu tespit edilmişti. Gül Hatun 26 Kasım'da Kartal'daki evinde yakalanarak gözaltına alınmış ve ifadesinin ardından serbest bırakılmıştı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Suç Hukuk 3.Sayfa Medya Güncel Haberler

500

Yorumlar (24)

Metin Yalcin:

Az olmuş o ceza bu sosyal medya kudurmuşuna .. ..

127
21
yanıtYanıtla
YUSUF ALPASLAN:

bu kişi doğru yapmış demiyorum.ama türkiyede sahneye iç çamaşırıyla çıkan sanatçılar var.hertürlü ahlaksızlığın yapıldığı diziler var,kimin eli,kimin cebinde belli olmayan magazin dünyası var.tiktokta bunun gibi binlerce var.yani 80 milyonluk ülkede sadece bu kadınmı var suçlu.madem öyle bu söylediklerimin hepsine ceza verin.

130
1
yanıtYanıtla
Çınar Saraç:

2 yıl mı 1 gün içerde yatmaz , 7 sene ceza alan bile içerde en fazla üç ay yatıp çıkıyor zaten

113
11
yanıtYanıtla
Mustafa Yaşar:

İlk suçu ise ertelenir. Ceza gün miktarına göre ceza evinde yatarıda yok. Çekilen rezillik yanına kar kaldı. Mahalle baskısı da olmasa millet neler yapacak. Mahalle baskısı da kalkıyor

77
8
yanıtYanıtla
atilla çekiç:

hala reklamı ve şovunu burda da tüm herkese göstermek ne oluyor. ya şaka gibi

43
8
yanıtYanıtla
Elif Şahan:

Hepsi mide bulandırıcı . kudurmuş bunlar

24
5
yanıtYanıtla
deniz:

Yaa hersey bi kenara, buna para gonderenler kim? Bu kadar mi acsiniz??!!

23
3
yanıtYanıtla
Hayri :

sonuçta oraları kafanı çevirip gördüğün yerler değil kendi iradenle giriyosun üye oluyosun falan o zaman pavyonlardakileri de toplayın pilajlarıda kapatın böyle bir saçmalık olamaz bu mustehcenlik hukumlerini de kapsamaz bakalım yasanın neresine uydurulacak

16
5
yanıtYanıtla
atilla çekiç:

bu tekmi yapıyor sanki .birileri sadece bunu gördü sanırım laz kızııııııııı

20
1
yanıtYanıtla
ARSLANOĞLU Hakan:

Bazıları uslansın diye zincire vursalar o uslanmaz yerinde durmaz zincirin kilidiyle oynaşır.

11
6
yanıtYanıtla
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title