Haberler

Soner Çetin, Karahan Mahallesi'nde cami açılışına katıldı

Karahan Mahallesi Yeşilvadi konutlarında, Çukurova Belediyesi'nin katkılarıyla yaptırılan cami Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin tarafından hizmete açıldı.

Karahan Mahallesi Yeşilvadi konutlarında, Çukurova Belediyesi'nin katkılarıyla yaptırılan cami Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin tarafından hizmete açıldı. Çetin, "Karahan'da Aleviler ve Sünniler barış ve huzur içinde yaşıyor. Burası Türkiye'ye örnek güzel bir mahalledir" dedi.

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, daha önce cemevi yaptırdığı Karahan Mahallesi'nde bu kez yapımında Çukurova Belediyesi'nin de katkılarının olduğu caminin açılışı yaptı.

Çukurova İlçe Müftüsü Hüseyin Gün, hayırseverler ve mahalle sakinlerinin katıldığı Yeşilvadi konutlarının bulunduğu yerdeki caminin açılışında konuşan Başkan Soner Çetin, Karahan'ın Alevi ve Sünni vatandaşların barış ve huzur içinde yaşadığı Türkiye'ye örnek güzel bir mahalle olduğunu belirtti.

Belediye Başkanı olarak her inanca eşit mesafede ve saygılı olduklarını kaydeden Başkan Soner Çetin, "Ben hangi inanca mensup olursa olsun tüm vatandaşlarımızın belediye başkanıyım. Tüm inançlara saygılı ve eşit mesafedeyiz. Daha önce Karahan'da yaptırdığımız cemevinin açılışını yapmıştık. Yine mahalledeki caminin onarımını gerçekleştirdik. Şimdi de cami açılışı yapıyoruz. Bu caminin yapılmasında katkısı olan hayırseverlere teşekkür ediyorum" dedi.

İbadethanelere önem veriyoruz

Başkan Soner Çetin, ibadethanelere büyük önem verdiklerini belirterek, 3 cemevi yaptırdıklarını, 4'ü cemevini de yapacaklarını kaydetti. Bunun yanında Karataş'ın Helvacı Köyü'ndeki caminin yıkılan minaresini yaptırdıklarını anlatan Çetin, "İbadethaneler bizim için çok önemli. İbadethanelerde düzenli olarak oluşturduğumuz özel ekip temizlik çalışması yapıyor" şeklinde konuştu.

Çukurova İlçe Müftüsü Hüseyin Gün de caminin yapılmasındaki katkılarından dolayı Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin'e teşekkür etti.

Konuşmaların ardından mahalle sakinlerinin çocukları küçük bir gösteri sundu ve ilahiler okudu. Soner Çetin, İlçe Müftüsü Hüseyin Gün ve mahalle sakinleriyle birlikte açılışını yaptığı camide namaz kıldı. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Soner Çetin Hüseyin Gün Çukurova Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title