Haberler

Kahyanın öldürdüğü dolmuş şoförü, 10 yıl önce polisi öldürmüş

Güncelleme:

Ankara'da, çalıştığı durakta kahya olan Gökhan A. ve dolmuş şoförü Şükrü Başyarar'ın arasında çıkan tartışma kanlı bitti. Öldürülen dolmuş şoförü Şükrü Başyarar'ın, 10 yıl önce polis memuru 24 yaşındaki Samet Aysel'i bıçaklayarak öldürdüğü ortaya çıktı. Başyarar'ın cezaevinden 2 ay önce çıktığı öğrenildi. Şükrü Başyarar'ı bıçakladıktan sonra kaçan katil zanlısı Gökhan A. kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı.

Çankaya ilçesindeki Sıhhiye dolmuş duraklarında dün meydana gelen olayda kahya Gökhan A., yanındaki kadına laf attığını iddia ettiği dolmuş şoförü Şükrü Başyarar'a tepki gösterdi.

HAYATINI KAYBETTİ

Çıkan tartışmada Başyarar, Gökhan A.'ya elindeki sopa ile vurdu. Gökhan A. ise üzerindeki bıçağı çıkarıp, Başyarar'ı bıçakladı. Ağır yaralanan Başyarar, çağrılan ambulansla Hacettepe Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Başyarar, doktorların tüm müdahalesine rağmen hayatını kaybetti. Olayın ardından kaçan Gökhan A. ise Ankara Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Cinayet Büro Amirliği ekiplerince kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı.

Kahyanın öldürdüğü dolmuş şoförü, 10 yıl önce polisi öldürmüş

POLİSİ ÖLDÜRME SUÇUNDAN 2 AY ÖNCE CEZAEVİNDEN ÇIKMIŞ

Şükrü Başyarar'ın, 10 yıl önce, 2012 yılının Ekim ayında polis memuru Samet Aysel'i tüfekle öldürdüğü ortaya çıktı. Başyarar'ın, aracına çarparak kaçtığını iddia edip, evine gittiği kadının kardeşi olan Aysel'i, aralarında çıkan tartışma sonucu öldürdüğü öğrenildi. Başyarar'ın, cinayetin ardından girdiği cezaevinden kısa süre önce çıktığı belirtildi. 'Cinsel saldırı', 'gasp', 'hırsızlık', 'kasten yaralama', 'cinayet' dahil 20 suçtan kaydı olan Başyarar'ın, 2012'de polis memurunu öldürdüğü olaydan 2 ay önce yine cezaevinden çıktığı öğrenildi.

Kahyanın öldürdüğü dolmuş şoförü, 10 yıl önce polisi öldürmüş

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Çankaya Haberler

500

Yorumlar (7)

Nazlı Muhip:

Polis öldürünce hapisten nasıl çıkabilmiş? Oha.

94
2
yanıtYanıtla
Hakan Arslanoglu:

İnsan gerçekten yaşadığı gibi ölüyormuş.

93
0
yanıtYanıtla
Zulkarneyn :

Toplumda şöyle boş beleş gereksiz adamlarin ölmesine hiç üzülmüyorum.adam suç makinesi ve arsız GTA gibi hayat yasiyorlar

83
1
yanıtYanıtla
Doğuş:

Aklım almıyor. Gasp, taciz üstelik polisi öldürüyor bu nasıl bir şey

55
0
yanıtYanıtla
Fakır:

polisi öldürmüş ve sadece 10 yıl yatmış çıkmış. bu nasıl bir adalet sistemi Allah aşkına

41
1
yanıtYanıtla
Hayri :

Bu mevcut hukuk sistemine guzel örnek 50 tane sabıka var bir de cinayet hop 10 yılda çıkıyosun bu çok bile yatmış 6-7 yılda çıkan da var yok iyi hal yok pişmanlık yalandan sebepler

25
0
yanıtYanıtla
hasan:

etme bulma dünyası

17
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title